GNTM: Η ημίγυμνη φωτογράφηση, οι αντιδράσεις, η αποχώρηση και το νέο κόνσεπτ

02.11.2022
GNTM: Η ημίγυμνη φωτογράφηση, οι αντιδράσεις, η αποχώρηση και το νέο κόνσεπτ
Στο χθεσινό επεισόδιο, τα επίδοξα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε δυάδες και μοιράστηκαν ένα μαγιό. Ναι, καλά το κατάλαβες. Η μία κοπέλα φορούσε το κάτω μέρος και η άλλη το πάνω και πόζαραν μαζί μέσα σε μία πισίνα. Η φωτογράφηση ολοκληρώθηκε, όμως, όπως ήταν φυσικό, υπήρξαν αρκετές φωνές που δεν έκρυψαν τη διαφωνία τους.

Ο Joey Leo ήταν ο guest φωτογράφος για το χθεσινό κόνσεπτ και η Μαίρη Βιτινάρος με την Έλενα Γαλύφα κλήθηκαν να δώσουν στα κορίτσια μια ιδέα για το... ζητούμενο!

Οι δυο τους μπήκαν στην πισίνα φορώντας το ίδιο μπικίνι και αμέσως μετά, η μία έβγαλε το πάνω μέρος και η άλλη το κάτω. "Η καμπάνια είναι μία ωδή στο body positivity και ενάντια στο body shaming" ακούσαμε από τους κριτές, όπως επίσης και το ότι "είστε φεμινίστριες, ποζάρετε γυμνές, αγαπάτε το σώμα σας".

Τα κορίτσια ακολούθησαν τους κανόνες και έδωσαν τις πόζες που τους ζητήθηκαν, στο Twitter, όμως είχαμε αρκετές αντιδράσεις.

Τελικά, με τη Στεφανία Φραγκίστα -της οποίας τα μαγιό φόρεσαν τα κορίτσια- ως guest κριτή φτάσαμε στο τέλος όπου προέκυψε ότι τη δουλειά πήραν η Μαρία και η Κότυ, αφήνοντας στη θέση των φιναλίστ τις Μαρίτα και Δέσποινα.

Στον αντίποδα την έξοδο είδε η Ντορέλα, μόλις μία εβδομάδα πριν από την επιστροφή της στο παιχνίδι. Η Ντορέλα πόζαρε με τη Βικτώρια, όμως, σύμφωνα με τους κριτές, η πόζα της ήταν η πιο αδύναμη.

16 τα κορίτσια που συνεχίζουν και ιδού το trailer για το επεισόδιο της ερχόμενης Δευτέρας 7/11, που θα τα βρει... Back to the Future! Με Βικτωριανό attitude και σε συνδυασμό με σύγχρονα αντικείμενα, η δυσκολία ανεβαίνει! Μία έντονη δοκιμασία και ένα ακόμα πιο έντονο πλατό, έρχονται...