Μαύρο Ρόδο: Το όνειρο της Ελισάβετ για τον Πέτρο ξεσήκωσε το Twitter εναντίον του... Γεράσιμου

02.11.2022
Μαύρο Ρόδο: Το όνειρο της Ελισάβετ για τον Πέτρο ξεσήκωσε το Twitter εναντίον του... Γεράσιμου
Ακόμη ένα επεισόδιο γεμάτο συναίσθημα είδαμε χθες βράδυ με την ένταση να ανεβαίνει όλο και περισσότερο.

Η φωτιά που άναψε ανάμεσα στον Πέτρο και την Ελισάβετ στη δραματική σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega δείχνει να κρατά αναμένο και το ενδιαφέρον του κοινού που ζητά όλο και περισσότερες κοινές σκηνές τους.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τον Πέτρο να έχει επιστρέψει στην Αθήνα πέφτοντας στην παγίδα που του έχει στήσει ο πατέρας του, όμως ο τόπος δεν τον κρατάει. Μέχρι που υπογράφει και τα χαρτιά που του ζητά εκείνος για να τον αφήσει ήσυχο και να ξαναπάει στη Γερακιανή. Είναι αποφασισμένος.

Από την πλευρά της, η Ελισάβετ περνά δύσκολες στιγμές καθώς ενώ πλησιάζει η ώρα για τη χειροτόνησή της, κάτι που ενώ περίμενε διακαώς όλα αυτά τα χρόνια, δείχνει τώρα να την αγχώνει πολύ. Και η αιτία είναι ο Πέτρος, τον οποίο βλέπει παντού μπροστά της.

Η, δε, σκηνή που τον φαντάζεται στο εκκλησάκι αλλά τελικά από την πόρτα μπαίνει ο Γεράσιμος (που πολλά του τα έχουν μαζεμένα οι Twitterάδες) είναι ενδεικτική.

Για αυτή την εβδομάδα οι προβολές σταμάτησαν όμως από το trailer που είδαμε, για το επεισόδιο της Κυριακής, βλέπουμε την αγωνία στο πρόσωπο της Ελισάβετ και νιώθουμε τον πόλεμο που γίνεται μέσα της.