Παγιδευμένοι: Το φιλί που δεν είδαμε λόγω... κουμπάρου και το "αντίο" της Άννας έκαναν έξαλλους τους φανς

02.11.2022
Παγιδευμένοι: Το φιλί που δεν είδαμε λόγω... κουμπάρου και το "αντίο" της Άννας έκαναν έξαλλους τους φανς
Ακόμη μεγαλύτερη η ένταση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών αλλά τελικά στο τέλος οι δρόμοι τους χώρισαν. Η εξέλιξη δεν άρεσε στους θαυμαστές της σειράς και δεν το έκρυψαν.

Είχαμε πάρει μια γερή γεύση του τι ερχόταν χθες βράδυ από το trailer και τα sneak previews, όμως, η σκηνή όπου λίγο έλειψε να φιληθούν ο Δημήτρης (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και η Άννα (Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ) ήταν πολύ πιο έντονη, στην πραγματικότητα. Το φιλί διεκόπη από το τηλέφωνο του "εθνικού κουμπάρου" Αντρέα (Πέτρος Λαγούτης) και στο Twitter "αφιέρωσαν" αναλόγως!

Η σειρά συνεχίστηκε, ο Άγγελος αφέθηκε ελεύθερος και μετά συνελήφθει ξανά κάνοντας τους πρωταγωνιστές να ανασάνουν κι εκεί που περίμενες ότι τώρα πια θα ήταν ελεύθεροι για το γιορτάσουν -μαζί εννοείται- η Άννα τον άφησε στα κρύα του λουτρού (ή, έστω του διαδρόμου) τον Δημήτρη.

Με πόνο καρδιάς, όπως φάνηκε και από το βλέμα της, η Άννα αποχαιρέτησε τον Δημήτρη, ο οποίος, σημειωτέον είναι και σύζυγός της ακόμη, λέγοντάς του ότι η δουλειά τους τελείωσε και ότι από εδώ και πέρα θα βρίσκονται στους διαδρόμους του δικαστικού μεγάρου. "Τι λες κουκλίτσα μου;", φωνάζουν έξαλλοι οι φανς του ζεύγους που όλο φτάνει μία ανάσα από την πηγή και νερό δεν πίνει!

"Μπουκάλα" ο Δημήτρης δεν κατάλαβε τι τον βρήκε και απλά κοιτούσε την Άννα να ξεμακραίνει, με το ύφος της να λέει πολύ διαφορετικά πράγματα από όσα είχε ξεστομίσει λίγο νωρίτερα.

Μιχαήλ Ταμπακάκης - Μάρθα Λαμπίρη Φέντορουφ: Όταν οι πρωταγωνιστές του Μαύρου Ρόδου και των Παγιδευμένων ήταν ζευγάρι επί σκηνής

Όσο για την επόμενη εβδομάδα; Trailer δεν δόθηκε για το επεισόδιο της Κυριακής και η αγωνία είναι ακόμη μεγαλύτερη.