Maestro: Η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη μοιράζονται λόγια αγάπης και σεβασμού και συγκινούν

12.12.2022
Maestro: Η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη μοιράζονται λόγια αγάπης και σεβασμού και συγκινούν
Δύο από τις επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έχουν καταχειροκροτηθεί φέτος στο Maestro του, δύο εξαιρετικά ταλαντούχες Κυρίες και "Κ" κεφαλαίο, δυο γυναίκες που δεν ντρέπονται να εκφραστούν δημόσια με απέραντο θαυμασμό η μία για την άλλη, η Χάρις Αλεξίου και η Μαρία Καβογιάννη παραδίδουν -και- μαθήματα ήθους και συναδελφικότητας!

Η επιτυχία της τελευταίας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο απίθανο casting που έκανε ο δημιουργός. Με τη Μαρία Καβογιάννη είχε ξανασυνεργαστεί και την είχε "δοκιμάσει" σε δραματικό ρόλο με απίθανα αποτελέσματα, όμως η Χάρις Αλεξίου είναι, πραγματικά, η έκπληξη της σεζόν και το έχουμε ξαναπεί.

Αυτή την Πέμπτη (15/12) περιμένουμε το φινάλε της πρώτης σεζόν του Maestro και, φυσικά, ακόμη συζητάμε τι είδαμε στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης, όπου οι δύο κυρίες έδωσαν -ακόμη μια φορά- "ρέστα", με τη μία να μας προκαλεί ρίγη συγκίνησης και δάκρυα στα μάτια και την άλλη να κρατά δικαιωματικά τον τίτλο "iconic" που της προσδόθηκε με το... "καλημέρα".

Τα εύσημα, όμως, δόθηκαν και μεταξύ τους -και δημόσια!

Πρώτη η Χαρούλα Αλεξίου θέλησε να βγάλει το καπέλο στη Μαρία Καβογιάννη, η οποία ακόμη μία φορά έδωσε μια συγκλονιστική ερμηνεία ως κακοποιημένη σύζυγος που, όμως, δεν αντέχει πια και αντιδρά για πρώτη φορά στη ζωή της. Η ελληνίδα ερμηνεύτρια μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία και μοιράστηκε μια ιστορία τους μέχρι να αποθεώσει στο τέλος, τη συνάδελφό της, όπως τόσος και τόσος κόσμος!

"Μαρία μου θυμάμαι που μπέρδευα τα λόγια μου στο πρώτο μας γύρισμα. Και πεθάναμε απ’τα γέλια. Υποκλίνομαι στο ταλέντο σου", γράφει η Χαρούλα Αλεξίου και η απάντηση της Μαρίας Καβογιάννη ήρθε άμεσα μέσα από ένα σχόλιο, αρχικά.

"Ναι Χαρούλα μου θυμάμαι... θυμάμαι την λαχτάρα μου να παίξω μαζι σου...θυμάμαι τα γέλια μας, θυμάμαι και τα κλάματά μου όταν σε μια σκηνή μου έβαλαν να ακούσω εσένα, τη θεία σου φωνή και μελωδία που γέμισε το χώρο και έφτασε μέχρι τον ουρανό. Σε ευχαριστώ για όλα που μου έχεις χαρίσει και μας χαρίζεις τόσα χρόνια. Είσαι μια σπάνια ψυχή που ο,τι αγγίζει το κάνει χρυσό... Σ' αγαπώ❤️", γράφει η Μαρία Καβογιάννη ανταποδίδοντας τα συναισθήματα.

Λίγο αργότερα, η σπουδαία ηθοποιός θέλησε να κάνει και ένα δικό της ποστ για να εκφράσει τα συναισθήματά της για τη Χαρούλα Αλεξίου.

"Η πιο όμορφη, γλυκιά, ζεστή, γενναιόδωρη αγκαλιά... Χαρούλα μου είσαι το δώρο μου που γεμίζεις τα μάτια μου με το φως σου... σκορπάς το θείο σου ταλέντο απλόχερα και μοναδικά. Είναι τιμή μου που παίζω μαζί σου. Σ' αγαπώ", γράφει στη λεζάντα και η στιγμή που μοιράζεται είναι από την απίθανη σκηνή όπου ο Ορέστης Χαλκιάς τραγούδησε με μοναδικό τρόπο το τραγούδι "Για σένα" του Κωνσταντίνου Βήτα, γράφοντας τη δική του ιστορία!

Χειροκροτούμε κι εμείς, ξανά και ξανά τις δύο Κυρίες και μετράμε αντίστροφα μέχρι την Πέμπτη. Μέχρι τότε ιδού το trailer για να μπαίνουμε στο κλίμα.

Ζωή Κίττα