Maestro: Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ξεκίνησαν και είδαμε τη Στεφανία Γουλιώτη... έγκυο

16.03.2023
Maestro: Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο ξεκίνησαν και είδαμε τη Στεφανία Γουλιώτη... έγκυο
Η Στεφανία Γουλιώτη με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη που στον δεύτερο κύκλο του Maestro θα γίνουν γονείς
Η τηλεοπτική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία στην αρχή της φετινής σεζόν επανέρχεται για τον δεύτερο κύκλο της και έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Δοσμένη σε 8 επεισόδια, που το καθένα θα μπορούσε να δώσει υλικό για ισάριθμες ξεχωριστές σειρές, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη προκάλεσε "σεισμό" με την προβολή του, παρόλο που τα σχόλια δεν είχαν μόνο θετικό πρόσημο.

Το φινάλε της σειράς, εκεί στα μέσα Δεκεμβρίου, ήταν επικό, αν και δεν έλειψαν κι εκείνοι που αντέδρασαν στην ξαφνική αλλαγή του Ορέστη (Παπακαλιάτης) ο οποίος χωρίς ούτε μια κουβέντα παράτησε την αγαπημένη του, Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) για να επιστρέψει στην Αθήνα με τη σύζυγό του (Στεφανία Γουλιώτη) που περιμένει το παιδί τους. Θυμίζουμε ότι παρότι είχαν χωρίσει εκείνη αποφάσισε να κάνει ακόμη μία απόπειρα εξωσωματικής με τα έμβρυα που είχαν γονιμοποιηθεί και αυτή τη φορά η εκγυμοσύνη προσχωρούσε κανονικά.

Έτοιμοι για το "Μέρος Δεύτερον" λοιπόν ο Χριστόφορος και η παρέα του και η Κλέλια Ανδριωλάτου μοιράστηκε μια πρώτη ομαδική φωτογραφία, έτσι για... teaser!

{https://www.instagram.com/p/CplDSDTrtml/}

Και ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουμε ακόμη στη διάθεσή μας, έρχεται η Στεφανία Γουλιώτη και μοιράζεται ένα βιντεάκι κατά το οποίο οι ειδικοί τη μετατρέπουν σε έγκυο, "χτίζοντας" στην ουσία στο σώμα της μια κοιλιά.

Ιδού το βίντεο που μοιράστηκε στα stories αλλά και η ανάρτηση που έκανε λίγο αργότερα κηρύσσοντας και επίσημα την αρχή των γυρισμάτων για το Maestro Series 2. Με το καλό.

{https://www.instagram.com/p/Cp0PWpIoiel/}

Και για να κρατήσεις μια γεύση από την πρώτη σεζόν, κάνε κλικ ΕΔΩ και θυμήσου τη συγκλονιστική στιγμή στο φινάλε με το τραγούδι στις πέτρες του λιμανιού.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 21:00