Maestro: Το backstage video από την πιο μαγική στιγμή του φινάλε και τα λόγια της Στεφανίας Γουλιώτη προκαλούν ρίγη συγκίνησης

16.12.2022
Maestro: Το backstage video από την πιο μαγική στιγμή του φινάλε και τα λόγια της Στεφανίας Γουλιώτη προκαλούν ρίγη συγκίνησης
Το Maestro έριξε αυλαία και οι συντελεστές μοιράζονται, σιγά σιγά τα "αντίο" και τα "ευχαριστώ" τους, δημόσια, με τρόπο που συγκινεί. Η ανάρτηση της Στεφανίας Γουλιώτη μας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε, από άλλη γωνία, τη μεγαλειώδη σκηνή όπου τραγουδούν η Χαρούλα Αλεξίου και ο Ορέστης Χαλκιάς επάνω στα βράχια.

Στον απόηχο του συγκλονιστικού φινάλε της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μοιραζόμαστε την ανάρτηση της Στεφανίας Γουλιώτη, η οποία κατέγραψε -με δάκρυα στα μάτια, όπως αποκαλύπτει η ίδια- μια από τις πιο δυνατές στιγμές του τελευταίου επεισοδίου.

"Παρακολουθήστε το όλο με τον ήχο στο φουλ", συμβουλεύει για αρχή η ηθοποιός που ερμήνευσε τον ρόλο της Αλεξάνδρας, συζύγου του Ορέστη στη σειρά. "Να ζήσετε ΑΥΤΟ που ζήσαμε", συνεχίζει συμπληρώνοντας ότι το βίντεο αυτό το τραβά εκείνη, κλαίγοντας.

"Απο τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου έχει υπάρξει , το ότι υπήρξα 'μάρτυρας' αυτής της συγκλονιστικής στιγμής!!! Η φωνή της Χαρούλας Αλεξίου να βροντάει σε όλο το Γάιο των Παξών!! Κυριολεκτικά μεγάφωνα παντού να αντηχεί η ζεστασιά της σε όλο το χωριό!! Με αυτό το τραγούδι που υπήρξε 'σημάδι' της εφηβείας μου και αυτή τη γυναίκα να ταρακουνάει την ψυχή μου.!! Αυτή η εμπειρία, ΑΥΤΉ ΤΗ ΜΈΡΑ ,μου θυμίζει πάντα ότι ΤΟ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΆΤΑΙ Η ΨΥΧΉ ΣΟΥ είτε απο έρωτα , είτε απο κάθε εμπειρία, ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΖΩΉ!!!!!!", συνεχίζει η Στεφανία Γουλιώτη εκφράζοντας τα ευχαριστώ της στη Χαρούλα Αλεξίου, την οποία αποκαλεί "εφηβικό της έρωτα" και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με το Maestro του.

Στο τέλος, απευθύνεται και στον Ορέστη Χαλκιά, υπογραμμίζοντας πως "θέλει ... να τραγουδάς μ' αυτό τον μύθο"!

Το βίντεο αυτό μοιράστηκε με τη σειρά της και η Μαρία Καβογιάννη, συνοδεύοντάς το με την εξής λεζάντα: "Behind the scenes, μια ανάμνηση που χαράχτηκε σαν προσευχή. Τυχεροί σαν τα αστέρια, στην πιο μαγική ωρα στον ονειρικό Γάϊο. Ευχαριστούμε Μαέστρο μας.. !".

Οι ηθοποιοί που απολαύσαμε στο Maestro έχουν γίνει οικογένεια μεταξύ τους και το χαίρονται ο ένας περισσότερο από τον άλλο. Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Στεφανία Γουλιώτη από την "τρελοπαρέα" που μαζεύτηκε για να παρακολουθήσει μαζί το γκραν φινάλε μιλά από μόνη της.