Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο τους και αποκάλυψη για την επίθεση διαδηλωτών έξω από την εκκλησία

16.12.2022
Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι απίθανες φωτογραφίες από τον γάμο τους και αποκάλυψη για την επίθεση διαδηλωτών έξω από την εκκλησία
Την ένατη επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου γιόρτασαν χθες, 15/12/2022 η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης και με την αφορμή μοιράστηκαν μερικές φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα μαζί με γλυκύτατα λόγια αγάπης, φυσικά!

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που δεν σταματούν να μοιράζονται φωτογραφίες, λόγια αγάπης αλλά και "καψόνια" μεταξύ τους, συμπλήρωσαν χθες 9 χρόνια παντρεμένοι (με θρησκευτικό γάμο, τουλάχιστον καθώς είχε προηγηθεί ένας πολιτικός τρία χρόνια νωρίτερα).

Με την αφορμή και οι ανάλογες αναρτήσεις που έφτασαν με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και αποκαλύψεις.

"15/12/2013 δεύτερος γάμος, ο θρησκευτικός!" ξεκινά την ανάρτησή της η Αντελίνα θυμίζοντας τον πρώτο γάμο, τον πολιτικό. "Ήμασταν δυο νέα παιδιά, λίγο σαστισμένα γιατί ακόμα μαθαίναμε ο ένας τον άλλον, εγώ με τη Μελωδία στην κοιλιά και με πολλά όνειρα…και βάρκα την ελπίδα", έγραψε συγκεκριμένα και θυμήθηκε δυο ξεχωριστές στιγμές από τον χειμωνιάτικο δεύτερο γάμο τους.

"Τόσες αναμνήσεις, προσωπικές, πολύ προσωπικές που θέλω να τις κρατήσω για σένα και για μένα. Αυτά όμως που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου όσο κι αν μεγαλώσω και γεράσω, είναι τα εξής: Εσένα να φιλάς συγκινημένος το χέρι του πατέρα μου ενώ με παρέδιδε σε σένα…τόσο ιερή στιγμή που στάθηκα να σε κοιτώ.
Την ώρα του μυστηρίου που κάποιος σου μίλησε στο αυτί και ζήτησες να σταματήσει γιατί ήθελες να ακούσεις τα λόγια του ιερέα κι εκεί άρχισα να σκέφτομαι πόσο σε άλλαξα σιγά-σιγά και πόσο άλλαξες εσύ εμένα… και τέλος τον χορό μας.
Ξαφνικά σαν να μην υπήρχε κανείς, πάγωσε ο χρόνος, σταμάτησαν να με πονούν τα τακούνια, να με σφίγγει το νυφικό, να με βαραίνει η ουρά…κοιταχτήκαμε στα μάτια και είπαμε μαζί: ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ! Θυμάσαι;
Φτάσαμε στο σήμερα και μόλις έκλεισες το τηλέφωνο με κάποιον που μιλούσες κι έπιασες τον εαυτό σου να μιλάς σαν κι εμένα 😃
Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτομαι σαν κι εσένα.
Ρούχα μαζί που πλύθηκαν κι έχουνε γίνει ροζ.
Τώρα πλέον στις φλέβες νομίζω κυλά το ίδιο αίμα, έχουμε την ίδια αναπνοή, εξαιρετικά γνώριμο το άγγιγμα μας", γράφει η Αντελίνα και συγκινεί.

"Αυτή είναι η αξία της ζωής. Να παλεύεις, να προχωράς στο άγνωστο, να γονατίζεις και να μην κουράζεσαι να σηκώνεσαι ξανά, να κάνεις λάθη, να συγχωρείς… το να αγαπάς θέλει κόπο… αλλά αξίζει τον κόπο! Σε μια τόσο δύσκολη κοινωνία που ζούμε, στο μοναδικό λιμάνι που αξίζει τον κόπο να δίνουμε ευκαιρίες και να προφυλάσσουμε είναι η οικογένειά μας! Σ’ αγαπάω όσο τίποτα…είσαι ο άνθρωπος μου…σ’ ευχαριστώ!", καταλήγει.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν -και είναι ξανά- μελαχρινή: Η φωτογραφία της ταυτότητας
(και μερικές ακόμη) για του λόγου το αληθές

Με έναν πιο παιχνιδιάρικο αλλά γεμάτο την ίδια αγάπη τρόπο μίλησε και οι Χάρης Βαρθακούρης στη δική του ανάρτηση, μιλώντας και για την "επίθεση" που δέχτηκαν βγαίνοντας από την εκκλησία.

"9 χρόνια από τον θρησκευτικό μας γάμο. Όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν είμαι σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζουμε: Το 26/3/10 που παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή το 15/12/13 που παντρευτήκαμε με παπά και με κουμπάρο... και βαφτίσαμε και τις κόρες μας; Γιατί να κάνουμε περιττά έξοδα όταν μπορούμε σε μία μέρα να κάνουμε τρεις τελέσεις;; 😄😉😜
Καρδιά μου όμορφη και τρυφερή, κουκλάρα μου, γυναικάρα μου, κολώνα μου και στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε και να μας αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα ❤️🌹🎁
Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι που ομάδα διαδηλωτών έξω από την εκκλησία
μας επιτέθηκε πετώντας μας ρύζι μόλις βγήκαμε!
Καμία σύλληψη δεν έγινε!!!"

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα: Αυτή είναι η μοιραία φωτογραφία που τους άλλαξε τη ζωή!

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκαν βλέπουμε και την κουμπάρα Πέγκυ Ζήνα να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη του ζεύγους, Μελωδία, τον Γιάννη Πάριο αλλά και τους άλλους κουμπάρους, Κωνσταντίνο Ζούλα, Ανδρέα Κουρή.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.01.2024 - 13:53