Jennifer Lopez - Ben Affleck: Έτσι θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι

16.12.2022
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Έτσι θα περάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα ως παντρεμένοι
Οι Bennifer θα περάσουν τις πρώτες τους γιορτές μαζί ως παντρεμένο ζευγάρι και η J.Lo πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με πηγή του Entertainment Tonight ότι το ζευγάρι «διασκεδάζει τόσο πολύ που προετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα», μια γιορτή που τυχαίνει να είναι η αγαπημένη της J.Lo.

«Αυτή είναι μια πραγματικά ξεχωριστή στιγμή για το ζευγάρι, καθώς είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα ως αντρόγυνο», είπε η πηγή. «Ο Ben και η Jen στόλισαν ένα τεράστιο δέντρο με τη βοήθεια των παιδιών τους. Το σπίτι τους είναι γιορτινό και φαίνεται πανέμορφο με τα στολίδια και όλα τα πράγματα που είναι φωτισμένα».

Η Jennifer Lopez εξηγεί γιατί πήρε το επίθετο του Ben Affleck

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι η J.Lo «θέλει η φετινή χρονιά να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή από ότι συνήθως και να δημιουργήσουν νέες δικές τους παραδόσεις, τόσο ως οικογένεια όσο και μαζί με τον Ben». Η πηγή συνέχισε, λέγοντας: «Σχεδιάζουν να περάσουν τις γιορτές μαζί με τα παιδιά και την οικογένεια της Jen. Η Jen, η μαμά της και η αδελφή της είναι όλες καταπληκτικές σεφ, οπότε ανυπομονούν να είναι όλη η οικογένεια μαζί και να απολαύσουν καταπληκτικό φαγητό».

Καλό όμως το νόστιμο φαγητό, αλλά καλά και τα δώρα γιατί μαθαίνουμε ότι η J.Lo «διάλεξε κάποια πράγματα για τον Ben και θέλει να τον κακομάθει» όπως λέει η πηγή.

Jennifer Lopez: Περιγράφει την πρόταση γάμου του Ben Affleck και η στάση της λέει πολλά περισσότερα

«Ο Ben σχεδιάζει να κάνει δώρα στην Jen μερικά πράγματα που είναι ιδιαίτερα και συναισθηματικά που του πήρε πολύ χρόνο να τα βρει», είπε, επίσης, η πηγή. «Σχεδιάζει να της χαρίσει όμορφα κοσμήματα και μερικά μεγάλα πράγματα που είναι εκπλήξεις».

H J.Lo και ο Ben έχουν επίσης κάποια όμορφα σχέδια μετά τα Χριστούγεννα τα οποία συμπεριλαμβάνουν μια ρομαντική απόδραση «μόνο οι δύο τους για να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν».