Lionel Messi - Antonela Roccuzzo: Η ιστορία αγάπης τους αποδεικνύει ότι ένας έρωτας μπορεί να κρατήσει μια ζωή

18.12.2022
Lionel Messi - Antonela Roccuzzo: Η ιστορία αγάπης τους αποδεικνύει ότι ένας έρωτας μπορεί να κρατήσει μια ζωή
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας, χωρίς αμφιβολία, ο Lionel Messi, ο οποίος σε λίγες ώρες θα οδηγήσει την εθνική Αργεντινής σε ακόμη έναν τελικό παγκοσμίου κυπέλου. Στο πλευρό του, όπως πάντα, η σύζυγός του, Antonela Roccuzzo την οποία έχει στην καρδιά του από τότε που ήταν 9 ετών. Η δική του είναι, πραγματικά, μια ιστορία αγάπης από τις λίγες ενώ στο "κάδρο" βρίσκονται πια και τα τρία παιδιά που μοιράζονται!

Ο έρωτας ξεκίνησε από τα πρώτα παιδικά τους χρόνια.

Όταν ο Lionel Messi ήταν πιτσιρικάς, το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Αλλά το πιο ιερό του όνειρο δεν έχει συζητηθεί τόσο έντονα στις συνεντεύξεις του. Μια μέρα, κάθισε στο τραπέζι του δωματίου του, έβγαλε ένα χαρτί και ένα στυλό και άρχισε να γράφει «Antonela».

Στο γράμμα, το μικρό αγόρι έγραψε σε ένα μικρό κορίτσι μια μόνο πρόταση: «Μια μέρα, θα αρραβωνιαστούμε». Και αυτή ήταν η αρχή μιας όμορφης ιστορίας αγάπης.

Ο Lionel Messi γεννήθηκε το 1987 στο Rosario της Αργεντινής. Η Antonela Rocuzzo, ένα υπέροχο κορίτσι και ο έρωτας της ζωής του Messi, γεννήθηκε μόλις ένα χρόνο αργότερα, το 1988. Ο παιδικός τους έρωτας γεννήθηκε στο σπίτι του φίλου του Messi, Lucas Scaglia.

Όταν τα παιδιά συναντήθηκαν για πρώτη φορά, ο Messi έπαιζε παιχνίδια της Sony στο σπίτι του Scaglia. Η Rocuzzo ήταν επίσης εκεί, οπότε τους πλησίασε και τους ρώτησε αν χρειάζονταν κάτι. Ο νεαρός Messi ήταν πολύ ντροπαλός για να πει οτιδήποτε.

Εκείνη την εποχή ήταν 9 χρονών και η Rocuzzo 8. Από εκείνη την ημέρα, το αγόρι δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από το κορίτσι ούτε λεπτό. Γρήγορα έγιναν φίλοι, αλλά ακόμα και εκείνη την εποχή ο Μessi ήξερε ότι ήθελε να είναι μαζί της για πάντα.

Ο έρωτάς τους έπρεπε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια.

Όταν όμως ο Μessi έκλεισε τα 11, η Μπαρτσελόνα μπήκε στη ζωή του σαν τυφώνας. Πήγε στην Ισπανία το 2000 και η ζωή χώρισε τις δύο αγαπημένες καρδιές. Αν και η σχέση τους παρέμεινε σταθερή για λίγο, αυτή ήταν η αρχή του πραγματικού χωρισμού.

Το ζευγάρι προσπάθησε σκληρά να μείνει σε επαφή, αλλά εκείνη την εποχή, δεν υπήρχαν τόσες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων και άλλα εργαλεία, έτσι η επικοινωνία τους δεν ήταν καθόλου ομαλή. Σύντομα, άρχισαν να χάνουν ο ένας τον άλλον καθώς η επαφή τους έγινε όλo και λιγότερη.

Ο έρωτάς τους φαινόταν να ζει μόνο στο μυαλό τους ως μια όμορφη ανάμνηση του παρελθόντος, αλλά μια ξαφνική τραγωδία τους έφερε ξανά κοντά. Το 2005, ο πιο στενός φίλος της Rocuzzo πέθανε σε τροχαίο. Η νεαρή γυναίκα ήταν μόλις 17 ετών εκείνη την εποχή και συγκλονίστηκε από τον θάνατο του φίλου της. Δεν πήγε σχολείο για αρκετές μέρες και έπαθε βαθιά κατάθλιψη λόγω της απώλειας του. Ο Μessi έμαθε τα θλιβερά νέα και έσπευσε αμέσως στην Αργεντινή για να βρεθεί στο πλευρό της Rocuzzo.

Τότε ήταν που η σχέση τους κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Messi και η Rocuzzo αναβίωσαν τα βαθιά και αγνά συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον, αλλά για κάποιο διάστημα δεν αποκάλυπταν τη σχέση τους.

Η ευτυχισμένη επανένωση έκανε τη σχέση τους αιώνια.

Ο Μessi μίλησε για πρώτη φορά στον κόσμο για το ειδύλλιό τους σε μια συνέντευξη τον Ιανουάριο του 2009. Ο Messi και η Rocuzzo έχουν σήμερα 3 γιους: Τους Thiago, Mateo και Ciro. Για να γιορτάσει την πρώτη εγκυμοσύνη της Rocuzzo, ο Μessi έβαλε την μπάλα κάτω από τη φανέλα του όταν σκόραρε στη νίκη της Αργεντινής με 4-0 εναντίον του Ισημερινού στις 2 Ιουνίου 2012.

Στις 30 Ιουνίου 2017, παντρεύτηκε την αγάπη της ζωής του στο πολυτελές ξενοδοχείο Hotel City Center στο Rosario. Τον Οκτώβριο του 2017, η Rocuzzo ανακοίνωσε ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

Η ιστορία αγάπης του Messi και της Rocuzzo ακούγεται σαν ένα όμορφο παραμύθι. Είναι μαζί και ερωτευμένοι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους και έχουν αντιμετωπίσει πόνο και τραγωδία για να βγουν πιο δυνατοί ως ζευγάρι.