Η Jessica Biel εξηγεί το πώς κρατάει το γάμο της με τον Justin Timberlake ζωντανό

15.12.2022
Η Jessica Biel εξηγεί το πώς κρατάει το γάμο της με τον Justin Timberlake ζωντανό
Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης το μυστικό της για την ανατροφή των παιδιών της

Η Jessica Biel φαίνεται να ξέρει μερικά πράγματα για το πώς να διαχειριστεί κανείς τη μητρότητα διατηρώντας παράλληλα μια επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood. Η ηθοποιός και μητέρα δυο παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Justin Timberlake, εξήγησε πρόσφατα σε μια συνέντευξη με την Drew Barrymore πώς μια συγκεκριμένη συμβουλή διαμόρφωσε την άποψή της για το πώς να είναι εργαζόμενη μαμά.

Charlize Theron για τη στάση που έχει στη ζωή: "Δεν μπορείς να τα έχεις όλα"

«Λοιπόν, μια από τις καλύτερες συμβουλές για γονείς που έχω λάβει ποτέ ήταν 'δεν μπορείς να κάνεις και τα δύο ταυτόχρονα', μοιράστηκε η 40χρονη στο "The Drew Barrymore Show" στις 29. «Δεν είναι εύκολο να ισορροπήσεις όλη σου τη ζωή. Προσπαθείς να είσαι κοντά στα παιδιά σου, τον σύντροφό σου και τους φίλους σου και να έχεις ακόμα χρόνο για τον εαυτό σου και τη δουλειά. Δεν νομίζω ότι το κάνω καλά, απαραίτητα. Αισθάνομαι ότι με τραβάνε συνεχώς σε χιλιάδες κατευθύνσεις και νομίζω ότι κάνω αυτό το πράγμα που λέω ότι όλα είναι τέλεια, αλλά μέσα μου υπάρχει μια τρελή αναταραχή από κύματα που συντρίβονται και προσπαθώ να τα καταλάβω όλα».

Η Catherine Zeta-Jones αποκαλύπτει τι την παθιάζει ως φωτογράφο και, ομολογούμε ότι δεν το φανταζόμασταν καθόλου

Πρόσφατα, η Jessica, η οποία γιόρτασε τα 10 χρόνια γάμου με τον Justin Timberlake, αναφέρθηκε στην προσπάθεια τους να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί παρά τα πολυάσχολα προγράμματα και τα παιδιά τους. «Ο Justin λέει πάντα ότι δεν μπορούμε να σταματήσουμε να βγαίνουμε ραντεβού, πρέπει να συνεχίσουμε να βγαίνουμε ραντεβού. Και έχει δίκιο, πρέπει να το κάνεις».