Ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με την Αναστασία Παντούση

15.12.2022
Ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες με την Αναστασία Παντούση
Ο ηθοποιός ανήρτησε μερικές τρυφερές φωτογραφίες με τη σύντροφο του μέσω του Instagram προφίλ του

Ο Ιωάννης Παπαζήσης ανήρτησε μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram τις πρώτες του κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από τη Μαριαγάπη και ήταν πολύ ειλικρινής

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα παραδέχθηκε τη σχέση του με την Αναστασία Παντούση, δημοσίευσε δύο τρυφερές φωτογραφίες μαζί της, και οι δυο τους φαίνονται απόλυτα ερωτευμένοι. Ο Ιωάννης Παπαζήσης ανήρτησε δύο ασπρόμαυρες εικόνες στις οποίες ο ίδιος έχει στην πλάτη του την Αναστασία, και οι δυο χαμογελούν χαρούμενοι.

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιο της: "Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει"

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Πρωινό μας», η ηθοποιός δήλωσε: «Είμαι ερωτευμένη και είμαι πολύ καλά. Δε θέλω να μιλάω για το αγόρι μου γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος για μένα αυτό. Αν αρχίσεις και μιλάς, μετά θα έρθουν κι άλλες ερωτήσεις και εγώ κάπως θέλω να το κρατάω για μένα. Αναγκάζεσαι κάπως, αυτό έχω καταλάβει. Αναγκάζεσαι να μιλήσεις για την προσωπική σου ζωή και με ενοχλεί λίγο αυτό. Ξεκίνησα να λέω ότι δε θέλω να μιλάω γιατί πραγματικά δε θέλω. Μετά ερχόντουσαν οι ερωτήσεις πιο πολλές και λέω, οκ δεν είναι κάτι, ας μιλήσουμε. Μετά γίνεται ένας ντόρος που δεν τον μπορώ εγώ. Δε θα ήθελα η αναγνωρισιμότητα να έρθει μέσω της σχέσης μου. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να μοιραστώ πράγματα τόσο προσωπικά. Με όποιον και αν ήμουν το ίδιο θα έκανα. Νιώθω άβολα. Δεν έχω να κρύψω κάτι».