Ο Daniel Craig φοράει δερμάτινα, χορεύει σαν τον John Travolta και σκέφτεται τη γιαγιά του - Αν δεν τον έχεις δει ακόμη, χάνεις

15.12.2022
Ο Daniel Craig φοράει δερμάτινα, χορεύει σαν τον John Travolta και σκέφτεται τη γιαγιά του - Αν δεν τον έχεις δει ακόμη, χάνεις
Ο Daniel Craig δεν είναι μόνο εξαιρετικός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών αλλά και δεινός χορευτής. Αν δεν το ήξερες μέχρι τώρα, θα το μάθεις χάρη σε μια νέα διαφήμιση της Belvedere Vodka. Σε σκηνοθεσία του Taika Waititi η διαφήμιση κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες και περιλαμβάνει μια εξαιρετική χορευτική εκτέλεση, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πλευρά του ηθοποιού που υποδύθηκε τον James Bond.

Ο Craig ξεκινά τη διαφήμιση σε ασπρόμαυρο, δείχνοντας κλασικά λαμπερός πάνω στη γέφυρα Pont Neuf στο Παρίσι. Αφού περάσει από μερικούς παπαράτσι, μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο και ξεπροβάλλει στην άλλη πλευρά, ωστόσο, υφίσταται μια πλήρη μεταμόρφωση. Το βίντεο είναι πλέον έγχρωμο και ο Craig φορά ένα δερμάτινο μπουφάν και γυαλιά ηλίου που πετάει γρήγορα. Τότε αρχίζει το fun κομμάτι.

Το πρώτο πράγμα που μπορεί να πέρασε από το μυαλό σου είναι ότι απλά ο Craig αποφάσισε να εμφανίσει τον John Travolta που κρύβει μέσα του. Θα εκπλαγείς όμως αν ακούσεις ότι ήταν στην πραγματικότητα η γιαγιά του που ήρθε στο μυαλό του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Όταν το έκανα, σκεφτόμουν τη γιαγιά μου. Ήταν η φωνή στο κεφάλι μου, που έλεγε: «Mutton dressed as lamb (μεγάλος σε ηλικία που ντύνεται νεανικά) », εξομολογήθηκε στο The Sunday Times Culture Magazine.

Όταν ο Daniel Craig μίλησε για την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά... έκανε λάθος [video]

Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε επίσης ότι η τελευταία του λέξη στη διαφήμιση (Finally –οριστικά,επιτέλους) είναι αναφορά στο τέλος της βασιλείας του Bond: «Όταν διάβασα το σενάριο, σκέφτηκα, “Χμ, αλήθεια;”; Μετά σκέφτηκα, “Ας το πάμε. Ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει το αστείο”».

Πίσω από την εκπληκτική χορογραφία του Craig στα γυρίσματα, βρίσκεται η χορογράφος JaQuel Knight. Η σύντροφος του Waititi, Rita Ora, φέρεται να βοήθησε επίσης στο ανεβαστικό soundtrack καθώς και ο ράπερ Giggs.

«Είναι απλά ωραίο να κάνεις κάτι και να λες "Ω, είναι αυτός ο πραγματικός Daniel; Ίσως αυτή είναι μια διαφορετική εκδοχή του Daniel από ό,τι έχουμε δει ποτέ;"» είπε ο Waititi στο GQ σε μια συνέντευξη σχετικά με την παραγωγή του στη διαφήμιση, προσθέτοντας «Απλώς ήταν υπέροχος και δεν ήταν κυνικός γι 'αυτό και δεν ήταν επιφυλακτικός. Απλώς μπήκε κατευθείαν μέσα στον ρόλο».