Survivor All Star: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται και η... διαθήκη του Βασάλου

16.03.2023
Survivor All Star: Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται και η... διαθήκη του Βασάλου
Φαίνεται ότι μια σημαντική αλλαγή θα ανακοινωθεί σύντομα και θα αλλάξει το πρόγραμμα στους φανς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso ο ΣΚΑΪ ετοιμάζεται να τροποιήσει τις ώρες προβολής του Survivor ανταλάσσοντας την Πέμπτη με το Σάββατο. Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού ψάχνουν έναν τρόπο να γεμίσουν το κενό που άφησε το Voice και να εκμεταλλευτούν το κοινό που έχου κερδίσει ως σταθμός εκείνη τη μέρα.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την 25η Μαρτίου με τα επεισόδια να προβάλλονται, δηλαδή, από Σάββατο μέχρι και Τετάρτη. Η επιβεβαίωση, φυσικά, εκκρεμεί, όμως σε περίτπωση που έρθει σύντομα τότε είναι σίγουρο πως η τράπουλα της σαββατιάτικης τηλεθέασης θα ξαναμοιραστεί από την αρχή!

{https://www.instagram.com/p/CpyIlWStumc/}

Σε κάθε περίπτωση σήμερα έχουμε επεισόδιο αποχώρησης. Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζο Μαριδάκη, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μελίνα Μεταξά οι υποψήφιοι. Πέντε στον αριθμό και όλοι Μαχητές.

Περιμένοντας την ανακοίνωση δια στόματος Γιώργου Λιανού, το βράδυ, στο Πρωινό μας πριν από λίγο ακούσαμε ότι το βράδυ οι παίκτες της Μπλε Ομάδας πρόκειται να αποχαιρετήσουν τον Βασάλο ο οποίος αφήνει και διαθήκη σε περίπτωση που αποχωρήσει απόψε.

Προφανώς πρόκειται για ένα αστείο μεταξύ των Μαχητών που θα έχει το ενδιαφέρον του καθώς ο παίκτης των Μπλε φαίνεται ότι θα εκφράσει "την τελευταία του επιθυμία" ως προς το πού θα πάει το καθένα από τα υπάρχοντά του σε πιθανή αποχώρησή του.

{https://www.youtube.com/watch?v=sLbjF7WN6OM}

Ο Κωνταντίνος Βασάλος, που δεν σταματά να τρολάρει τον εαυτό του δίνοντας σε μεγάλη μερίδα του κοινού ένα "ευχάριστο αντίβαρο" στην γκρίνια και τη "μαυρίλα" των περισσότερων παικτών χάρισε μία νίκη στην ομάδα του χθες, η οποία πανηγυρίστηκε και στο Twitter που δεν είναι μαθημένο σε τέτοια.

Όσο για την αποχώρηση; Τα spoilers θέλουν την Τζο Μαριδάκη να είναι εκείνη που θα πει το "αντίο" σήμερα το βράδυ και μένουν λίγες ώρες μέχρι να επιβεβαιωθούν, ή όχι. Μέχρι τότε, ιδού μια γεύση από τα επόμενα με το σημερινό trailer όπου η κόντρα μεταξύ Τάκη και Μελίνας βρίσκεται στο προσκλήνιο.

{https://www.youtube.com/watch?v=DePGWUV4AVg}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.03.2023 - 13:25