Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της

25.01.2023
Η Riley Keough μοιράστηκε την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε με τη μητέρα της, Lisa Marie Presley, πριν από τον θάνατό της
Την τελευταία φορά που συνάντησε τη μητέρα της πριν αυτή φύγει τόσο αιφνίδια από τη ζωή, μοιράστηκε η Riley Keough και η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη.

Η Lisa Marie Presley πέθανε το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή ξανά και ξανά ύστερα από ανακοπή που υπέστη. Ήταν μόλις 54 ετών.

Το τελευταίο "αντίο" στη μοναχοκόρη του Elvis ειπώθηκε στην εμβληματική Graceland που έχει συνυφαστεί όπου αποκαλύφθηκε και ότι είχε ήδη γίνει γιαγιά από την κόρη της, Riley, χωρίς να το έχει πάρει είδηση κανείς.

Στα 33 της χρόνια η Riley βίωσε μια δεύτερη τεράστια απώλεια. Εκτός από τον θάνατο της μητέρας της τώρα, χρειάστηκε να αποχαιρετήσει με επίσης βίαιο τρόπο τον μικρότερο αδελφό της, Ben ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του το 2020 και τον οποίο τιμά με αναρτήσεις πολύ συχνά.

Πριν από μερικές μέρες η Riley έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της και σήμερα μοιράστηκε μια φωτογραφία που έβγαλαν μαζί την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί.

"Νιώθω ευλογημένη που έχω μια φωτογραφία από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε με την όμορφη μαμά μου", γράφει η Riley και ιδού η ανάρτηση ως έχει.