Εριέττα Κούρκουλου: Η κόρη της Μαριάννας Λάτση παντρεύτηκε - Ποιος είναι ο σύζυγός της

30.07.2020
Εριέττα Κούρκουλου: Η κόρη της Μαριάννας Λάτση παντρεύτηκε - Ποιος είναι ο σύζυγός της
Γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο για την κόρη της ελληνίδας επιχειρηματία και του Νίκου Κούρκουλου.

H Eριέττα Κούρκουλου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη πριν από δυο μέρες στη Μύκονο και συγκεκριμένα στο Αγράρι. Αρχικά το ζευγάρι είχε σκοπό να παντρεύτεί στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά ο κορονοΐός άλλαξε και τα δικά τους σχέδια.

Τη νύφη, συνόδευσε στην εκκλησία η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση και η σκηνή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Μαμά και κόρη φόρεσαν δημιουργίες Vrettos Vrettakos και εντυπωσίασαν, ενώ κουμπάροι ήταν οι στενοί φίλοι του ζεύγους Βαγγέλης και Μαριάννα Τσουκαλά. Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 150 ενώ μετά τον γάμο στήθηκε πραγματικό γλέντι όπου τραγούδησαν, μεταξύ άλλων, η Τάμτα (φυσικά, καθότι σύντροφος του αγαπημένου αδελφού της νύφης, Πάρη Κασιδόκωστα) και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διάβασε και αυτό: Φίλιππος, Άλκης και Εριέττα: Τα παιδιά του Νίκου Κούρκουλου ποζάρουν μαζί σε εκδήλωση προς τιμή του

Γαμπρός, όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Βύρωνας Βασιλειάδης [φωτό κάτω] ο οποίος στα 43 του χρόνια θεωρείται ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιχειρηματίας που, όμως, πέρασε "δια πυρρός και σιδήρου" για να καταφέρει όσα κατάφερε.

Η ιστορία θέλει τον Βύρωνα Βασιλειάδη με την οικογένειά του να μεγαλώνουν στο Λονδίνο όπου μετακόμισαν για επαγγελματικούς λόγους. Κάποια τραγική στιγμή, η μητέρα του χάνει τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό ατύχημα και λίγα χρόνια αργότερα, ο πατέρας του, μην μπορώντας να επανέλθει, την ακολουθεί. Εκείνος και ο αδελφός του, Φίλιππος επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπου αναλαμβάνει τη φροντίδα τους ο παππούς τους. Τα οικονομικά προβλήματα, δεν άργησαν να αλλάξουν τα σχέδιά τους όμως εκείνοι δεν στάθηκαν με σταυρωμένα χέρια.

Τα δυο αδέλφια ξεκίνησαν να δουλεύουν από την εφηβεία τους ακόμα στην εταιρεία του παππού τους και να ασχολούνται ενεργά με την υποδοχή αποβλήτων και καταλοίπων των πλοίων και κάποια στιγμή αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα. Πρότειναν στους μετόχους της Αντιρρυπαντικής ΑΕ, να αναλάβουν την εταιρεία και παρά τα χρέη του Ομίλου εκείνοι κατάφεραν το ακατόρθωτο. Ένα "μπράβο" δεν είναι αρκετό.

Ευρύτερα ο Βύρωνας έγινε γνωστός στους κοσμικούς κύκλους λόγω της ιδιαίτερης φιλίας που είχε με την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, μάλιστα είχε, κάποια στιγμή παρεξηγηθεί κιόλας [φωτό κάτω]

Τόσο ο Βύρωνας όσο και η Εριέττα διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ στη σχέση τους που μετρά δυο χρόνια και τώρα πια επισημοποιήθηκε. Βίον Ανθόσπαρτον να ευχηθούμε εμείς.

Για να δεις εικόνες από τον γάμο αυτό κάνε κλικ στον σύνδεσμο.