5 διάσημες μαμάδες που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει πλαστική στο στήθος

30.07.2020
5 διάσημες μαμάδες που έχουν παραδεχθεί ότι έχουν κάνει πλαστική στο στήθος
Είναι πολύ γνωστό ότι πολλές celebrities έχουν κάνει επεμβάσεις αυξητικής στήθους. Σε άλλες είναι εμφανές και σε άλλες όχι. Άλλες το παραδέχονται και άλλες όχι. Όμως, παρόλο που είναι πια κάτι σύνηθες δεν παύει να παραμένει ταμπού. Ωστόσο, αρκετές διάσημες μητέρες που έχουν υποβληθεί τα τελευταία χρόνια σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στο στήθος, μίλησαν για αυτή την απόφασή τους με σκοπό να βοηθήσουν να καταρριφθεί αυτό το ταμπού. Διότι, πραγματικά, ότι και να αποφασίσει να κάνει κάποια στο σώμα της είναι επιλογή της, σωστά;

1. Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen αφαίρεσε πριν λίγο καιρό τα εμφυτεύματα στήθους της, λέγοντας στο Glamour UK ότι ο σκοπός που τα έβαλε ήταν η καριέρα της στο modeling, κάτι με το οποίο δεν ασχολείται πλέον.

«Έκανα το στήθος μου όταν ήμουν περίπου 20 ετών. Ήταν κάτι περισσότερο από το να είμαι καλύτερη με το μαγιό μου. Σκέφτηκα ότι αν έπρεπε να ποζάρω ξαπλωμένη, θα ήθελα το στήθος μου να είναι όμορφο! Αλλά μετά έχεις μωρά και γεμίζουν με γάλα και ξεφουσκώνουν και τώρα βρήκα τον μπελά μου».

2. Kourtney Kardashian

Τον Μάιο του 2010, η Kourtney Kardashian αποκάλυψε ότι έχει βάλει εμφυτεύματα στήθους (όχι ότι δεν το ξέραμε).

«Έχω εμφυτεύματα στήθους, αλλά είναι τόσο διασκεδαστικό γιατί δεν είναι μυστικό, θα μπορούσα να νοιάζομαι λιγότερο», δήλωσε η Kardashian στο Nightline.

3. Angelina Jolie

Το ταξίδι της Angelina Jolie στην πλαστική χειρουργική ήταν λίγο πιο ασυνήθιστο καθώς μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή της, «έχτισε» ξανά τα στήθη της με τη βοήθεια εμφυτευμάτων.

«Εννέα εβδομάδες αργότερα, η τελική χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε με την ανακατασκευή του μαστού με εμφύτευμα», έγραψε στους New York Times. «Έχουν γίνει πολλές πρόοδοι σε αυτήν τη διαδικασία τα τελευταία χρόνια, και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι όμορφα».

4. Victoria Beckham

Η Victoria Beckham είπε στη Vogue ότι μετανιώνει για την απόφασή της να βάλει εμφυτεύματα στήθους: «Και μάλλον θα έπρεπε να πω, μην πειράζετε τα στήθη σας. Όλα αυτά τα χρόνια τα αρνήθηκα και ήταν ηλίθιο. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλώς χαρείτε με ότι έχετε».

5. Iggy Azalea

Η νέα μαμά Iggy Azalea επιβεβαίωσε στο Seventeen ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη και αυξητική μαστών.

«Δεν το αρνούμαι γιατί είναι χαζό. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να ντρέπεστε αν κάνατε μια αλλαγή στον εαυτό σας, γι 'αυτό μίλησα για τις αλλαγές που έκανα, όπως με τα στήθη μου».