Όταν ο Daniel Craig μίλησε για την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά... έκανε λάθος [video]

30.07.2020
Όταν ο Daniel Craig μίλησε για την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά... έκανε λάθος [video]
Μία κάπως "άβολη" τηλεοπτική στιγμή, που όμως, αντιμετωπίστηκε με αρκετό χιούμορ!

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΤ1 "Φλερτ" με τη Νάντια Κοντογεώργη ήταν πριν από μερικές μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και κάποια στιγμή, η οικοδέσποινα κάλεσε τον συνεργάτη της, Αλέξανδρο Λιζάρδο να παρουσιάσει ένα θέμα που αφορούσε την επίτιμη καλεσμένη τους. Ε, τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα είχαν προγραμματίσει.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ως γνωστόν, είχε μια μικρή συμμετοχή στην ταινία του Craig ως James Bond "Skyfall" του 2012 και σε αυτή είχε σκοπό να αναφερθεί η παραγωγή. Κάτι "στράβωσε" όμως, καθώς στο βίντεο που προβλήθηκε, βλέπουμε τον κριτικό κινηματογράφου, συνεργάτη της εκπομπής να μιλά με τον σταρ, να τον ρωτά για τη "δική" μας συμπρωταγωνίστριά του και εκείνος να απαντά κάπως, όμως... αλλιώς!

Ο Λιζάρδος τον ρώτησε αν τη θυμάται και εκείνος είπε: "Ναι φυσικά, στο Μεξικό. Ήταν φανταστική ανάμνηση. Εκεί γυρίσαμε μια εξαιρετική σκηνή. Κάναμε αναπαράσταση της γιορτής των νεκρών. Έμαθα ότι η παρέλαση που γυρίσαμε τότε, γίνεται πια κάθε χρόνο στην πόλη του Μεξικό".

Μόνο που η σκηνή στην οποία αναφέρθηκε ο Craig ήταν στο "Spectre" και ουχί στο Skyfall! Ουπς!

Δημιουργήθηκε μια σύγχυση στο πλατό όμως η Νάντια Κοντογεώργη το ευθύμησε λέγοντας: "Μετά από αυτή την παταγώδη αποτυχία στο πασάρισμα του θέματος… Ντροπή!", και η εκπομπή συνεχίστηκε!!!

Συμβαίνουν κι αυτά!