Celebrity Bromances: Οι 5 πιο δυνατές ανδρικές φιλίες του Χόλιγουντ

26.03.2022
Celebrity Bromances: Οι 5 πιο δυνατές ανδρικές φιλίες του Χόλιγουντ
Κολλητές φιλίες υπάρχουν και μεταξύ διασήμων και, αυτό, φυσικά, δεν ισχύει μόνο για τις γυναίκες.Οι φιλίες μεταξύ ανδρών μπορεί να είναι πολύ δυνατές και να κρατάνε για πολλά πολλά χρόνια. Διάβασε παρακάτω για πέντε περιπτώσεις φιλίας μεταξύ ανδρών αστέρων του Χόλιγουντ που δίνουν το παράδειγμα και μας αρέσουν πολύ!

Ben Affleck and Matt Damon

Αφού κέρδισαν μαζί ένα Όσκαρ σεναρίου για το «Good Will Hunting» το 1998, οι δύο φίλοι έγιναν αχώριστοι όμως γνωρίζονταν πολύ καιρό ήδη. Κάνουν αστεία διαρκώς ο ένας με τον άλλον σε απονομές βραβείων (όπως την εποχή που αστειεύονταν ότι ήταν οι «Dickheads της δεκαετίας») και η σχέση τους ενέπνευσε ακόμη και ένα θεατρικό έργο, το Matt and Ben.

Jonah Hill και Channing Tatum

Αφού πρωταγωνίστησαν σε δύο ριμέικ του «21 Jump Street», οι ηθοποιοί έγιναν κολλητοί. Το 2014, η σύζυγος του Tatum, Jenna Dewan, αστειεύτηκε στον Jimmy Kimmel ότι είχε γίνει «αυτή που κρατάει το φανάρι» στο εκκολαπτόμενο ειδύλλιο του συζύγου της με τον Hill. Έφτασε ακόμη και να αποκαλέσει τη φιλία τους «την πιο εκπληκτική ανδροπαρέα».

Brad Pitt and George Clooney

Οι δύο σταρ διέψευσαν κάποτε τις φήμες ότι η φιλία τους είχε προβλήματα. Ευτυχώς, οι ηθοποιοί, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν μαζί στο «Oceans 11» και στα sequels του, έβαλαν τέλος στις φήμες το 2014 όταν ο Pitt μίλησε για τον «γκριζομάλλη αδελφό» του στο GQ. «Λοιπόν, ξέρετε, ο George είναι εξαιρετικά προσιτός. Είναι ένας από τους καλύτερους εκπροσώπους μας. Είναι αστείος σαν σκατά», είπε ο Pitt. «Είναι χαρά να είναι κοντά. Υποθέτω ότι ίσως είμαι πιο άθλια σκύλα». Και από την πλευρά του ο Clooney τρολάρει τη σχέση τους. Τρανό παράδειγμα το πρόσφατο χιουμοριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε για να προωθήσει φιλανθρωπικό διαγωνισμό.

Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Hugh Jackman

Ως μια από τις πιο πρόσφατες ανδροπαρέες σε αυτήν τη λίστα, ο Reynolds και ο Gyllenhaal εδραίωσαν τη φιλία τους καθώς προωθούσαν την ταινία τους, «Life», στις αρχές του 2017. Όλα ξεκίνησαν με ένα αξιολάτρευτο FaceTime στο «Late Night with Seth Meyers», όπου ο Reynolds είπε ότι ο Gyllenhaal μπορεί να είναι καλύτερος μάγειρας από τη σύζυγό του, Blake Lively. Τολμηρή κίνηση, Ryan! Στην παρέα αυτή, βέβαια εντάσσεται και ο Hugh Jackman ο οποίος δεν σταματά να τρολάρει τον Reynolds δημόσια ούτε λεπτό!

Jimmy Fallon and Justin Timberlake

Αφού πρωταγωνίστησαν ο ένας στο πλευρό του άλλου στο «Saturday Night Live» το 2003 (και πολλές, πολλές φορές μετά από αυτό), ο Fallon και ο Timberlake απέδειξαν ότι ήταν κολλητοί και απειλούν τους Matt και Ben. Μαζί με τη δημιουργία μερικών από τα πιο εμβληματικά σκετς του «SNL», όπως το «The Barry Gibb Talk Show» και «The History of Rap», το ντουέτο έχει εφεύρει ακόμη και το bro-bike, όπου οι δύο bro κάνουν πετάλι στο ίδιο ποδήλατο.