Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για το Survivor και για το "χρυσό" συμβόλαιό της

24.03.2022
Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλά για το Survivor και για το "χρυσό" συμβόλαιό της
Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ το μοντέλο μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία της αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να λαμβάνει μια τεράστια αμοιβή.

Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε φέτος στο Survivor πολύ δυναμικά, θέλοντας, στην ουσία, να κλείσει έναν κύκλο που ένιωθε ότι είχε μείνει ανοιχτός με τη βίαιη αποχώρησή της την περασμένη σεζόν, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε υπολογίσει.

"Ναι, ήθελα να φτάσω στον τελικό", είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή "Love it" του ΣΚΑΪ η Κάτια εξηγώντας, όμως, ότι ένιωσε το σώμα της να την προδίδει σχετικά νωρίς και κατάλαβε ότι δεν θα το κατάφερνε τελικά.

Κάποια στιγμή η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την κουβέντα και στην αμοιβή της και εκείνη, με την ευκαιρία διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν γραφτεί για το αστρονομικό ποσό των 10.000 ευρώ που ειπώθηκε ότι λάμβανε ανά επεισόδιο. "Δεν ισχύει κάτι τέτοιο", είπε χαρακτηριστικά ενώ εξήγησε και το γιατί είπε το "Ναι".

Survivor: Η αποχώρηση του Ανδρέα, η "σφαγή" Σοφιάννας και Ασημίνας - Το Twitter ψηφίζει το νέο τοξικό δίδυμο

"Ήθελα σίγουρα να κλείσω αυτό τον κύκλο και έπαιρνα τόσα πολλά μηνύματα από κόσμο που με ενθάρρυνε, που δεν μπορούσα να πω όχι", είπε η Κάτια, η οποία υπογράμμισε το πόσο πολύ την επηρεάζει η γνώμη του κόσμου.

«Με επηρεάζει πολύ η γνώμη του κόσμου γιατί είναι η δύναμή μας ουσιαστικά, μας ανεβάζει και μας κατεβάζει όποτε θέλει. Έβλεπα τα μηνύματα του κόσμου κι έλεγα “Μάλλον πρέπει να πάω. Να δοκιμάσω άλλη μία φορά. Ένας άνθρωπος έστω να θέλει να με δει, πρέπει να πάω και να το παλέψω κι ό,τι γίνει”. Έπρεπε να πάω να κλείσει ο κύκλος», είπε συγκεκριμένα.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: