Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα νέα τατουάζ που έκαναν με τον Ben Affleck για να γιορτάσουν την αγάπη τους

15.02.2023
Η Jennifer Lopez αποκάλυψε τα νέα τατουάζ που έκαναν με τον Ben Affleck για να γιορτάσουν την αγάπη τους
Ως απόδειξη της απόλυτης δέσμευσης του ενός προς τον άλλο η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck "χτύπησαν" από ένα τατουάζ αφιερωμένο στον έρωτά τους.

Τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε η Jennifer Lopez για να μοιραστεί με όλο τον κόσμο την αιώνια δέσμευσή της στο πρόσωπο του Ben Affleck και εκείνου στο δικό της.

Μια σειρά φωτογραφιών και την ευχή "Happy Valentine My Love" πλάι στη λέξη "δέσμευση" και το σύμβολο του απείρου βλέπουμε στην τελευταία της ανάρτηση και το ίδιο σύμβολο σε τατουάζ στα πλευρά της κάτω από το αριστερό της στήθος. Επάνω στις γραμμές διακρίνονται τα ονόματά τους (Jennifer, Ben) ενώ σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε και το τατουάζ που έκανε, με την ίδια αφορμή, και ο ίδιος ο Affleck.

Ο ηθοποιός επέλεξε να "χτυπήσει" δυο βέλη με τα αρχικά J και B στη μέση.

lopez-affleck-2.jpg

Στο καρουσέλ με τις φωτογραφίες βλέπουμε και μερικές ακόμη αδημοσίευτες των δυο τους από πολύ προσωπικές τους στιγμές αλλά και δύο από τη κοινο΄ χθες τους, από την πρώτη περίοδο της σχέσης τους. Τα Hashtags #ThisIsUsNow και #ThisIsUsThen τα εξηγούν όλα, όπως επίσης και ακόμη ένα, πιο... γαργαλιστικό, που, σκόπιμα, επέλεξε: #CommitmentIsSexy.

Και για του λόγου το αληθές βλέπουμε και μία παιχνιδιάρικη πόζα στην οποία οι φανς είδαν την προσπάθεια του ζεύγους να αναβιώσουν μία από τις μεταξύ τους "καυτές" στιγμές του βίντεο κλιπ "Jenny From the Block" (2002), όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

bennifer-2-1.jpg

Ιδού και η ανάρτηση της Jennifer η οποία έχει ήδη ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια Likes τις πρώτες 7 ώρες από τη δημοσίευσή της.

{https://www.instagram.com/p/Coqn-isJypW/}

20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους ένα βήμα πριν από τον γάμο, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν τελικά τον Αύγουστο του 2022 και ζουν τον έρωτά τους σαν οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι, δηλαδή και με τις εντάσεις τους (σαν αυτή που κατέγραψε πρόσφατα ο φακός στα Grammy και έκανε το ίντερνετ να αναρωτιέται αν η σχέση τους περνά κρίση, ενώ στην πραγματικότητα, αυτό που είδαμε ήταν μία συνηθισμένη, ανθρώπινη σκηνή μεταξύ δύο συντρόφων).

Γιατί, τελικά, αυτό συμβαίνει με τους Bennifer: Ει΄ναι δυο ερωτευμένοι άνθρωποι που ήταν γραφτό να είναι μαζί, απλά για να το καταφέρουν χρειάστηκε να ζήσει ο καθένας από μία ζωή (μπορεί και περισσότερες, εδώ που τα λέμε) χωριστά, στο μεσοδιάστημα.

Ημέρα αποκαλύψεων η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για τον πρώην σύζυγο της JLo, πάντως. Τη γιορτή των ερωτευμένων επέλεξε ο Marc Anthony και η νέα του σύζυγος, Nadia Ferreira να μοιραστούν τα νέα για την εγκυμοσύνη της! Με το καλό.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 12:29