Έγκυος η Nadia Ferreira - Πατέρας για έβδομη φορά ο Marc Anthony στα 54

15.02.2023
Έγκυος η Nadia Ferreira - Πατέρας για έβδομη φορά ο Marc Anthony στα 54
Μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους, ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira αποκάλυψαν, με τον πιο τρυφερό τρόπο, ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξαν οι νεόνυμφοι να αποκαλύψουν ότι η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Με μία κοινή ανάρτηση ο κύριος και η κυρία Muñiz (όπως είναι το επίσημο επίθετο του Anthony) μοιράστηκαν τα όμορφα νέα τους με όλο τον κόσμο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της 23χρονης Nadia με το χέρι της να ακουμπά τρυφερά επάνω στο χέρι του συζύγου της που την αγγίζει! Σε πρώτο πλάνο, φυσικά, και το εντυπωσιακό μονόπετρο της νύφης, η βέρα του γαμπρού και τα... τατουάζ του. "Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου", διαβάζουμε στη λεζάντα ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι ευχαριστεί τον Θεό για τη "μεγάλη ευλογία" με την οποία αξίωσε την οικογένειά τους.

{https://www.instagram.com/p/CoqS9wWO5MG/}

Nadia Ferreira: Η κούκλα σύζυγος του Marc Anthony και ο άντρας που που την "παρέδωσε" σ' εκείνον

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022, ύστερα από σχέση μόλις τριών μηνών και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιανουάριο. Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την 23χρονη πρώην Μις Υφήλιο Παραγουάη και το πέμπτο για τον 54χρονο σταρ, ο οποίος έχει δυο γιους από τον γάμο του με την Dayanara Torres (200 - 2004), τον Cristian και τον Ryan, τα 15 ετών δίδυμα Max και Emme από τον γάμο του με την Jennifer Lopez (2004 - 2014), την 29χρονη Arianna από τη σχέση του με την αστυνομικό Debbie Rosanto και τον Chase τον οποίο υιοθέτησαν λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους.

{https://www.instagram.com/p/B55ZkphFxGB/}

Ο διάσημος, πολυβραβευμένος καλλιτέχνης έχει παντρευτεί ακόμη μια φορά. Ο γάμος του με το μοντέλο Shannon De Lima τον Νοέμβριο του 2014 όμως έληξε δυο χρόνια αργότερα με τους δυο τους να υποστηρίζουν ότι "δεν είχαν πολλά κοινά."

Τελευταία τροποποίηση στις 15.02.2023 - 13:27