Nadia Ferreira: Η κούκλα σύζυγος του Marc Anthony και ο άντρας που που την "παρέδωσε" σ' εκείνον

05.02.2023
Nadia Ferreira: Η κούκλα σύζυγος του Marc Anthony και ο άντρας που που την "παρέδωσε" σ' εκείνον
Η δεύτερη ανάρτηση της νέας κυρίας Muñiz και ένα μυστικό που κρύβει με΄γαλη συγκίνηση.

Πριν από λίγες μέρες ο Marc Anthony ντύθηκε για τέταρτη φορά γαμπρός στα 54 χρόνια του. Νύφη η 23χρονη καλλονή Nadia Ferreira η οποία υπήρξε Μις Υφήλιος Παραγουάη το 2021.

O γάμος τελέστηκε στο Perez Art Museum στο Miami, η νύφη φορούσε μια εντυπωσιακή δημιουργία της Galia Lahav ενώ ο γαμπρός ήταν ντυμένος με Christian Dior.

Με μια νέα της ανάρτηση, η νύφη μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, όπως παραδέχεται και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γάμου της ήταν όταν την παρέδωσε στον αγαπημένο της ο ίδιος του ο πατέρας, Felipe Muñiz.

ferreira

Οι γονείς της Nadia χώρισαν όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή και η μητε΄ρα της τη μεγάλωσε μόνη της. Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε η νύφη, οι νεόνυμφοι ποζάρουν μαζί με την αδελφή και τη μητέρα της (οι τρεις γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους) και τον ανιψιό της.

{https://www.instagram.com/p/CoPvP2aLqb4/}

Οι τρεις πρώην κυρίες Muñiz

Ο Marc Anthony παντρεύτηκε για πρώτη φορά την Dayanara Torres το 2000, με την οποία απέκτησε τους γιους Cristian και Ryan. Οι δυο τους χώρισαν το 2004, λίγο πριν ανταλλάξουν βέρες με την JLo. Anthony και Lopez παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2004 πριν καλωσορίσουν τα δίδυμα Max και Emme τον Φεβρουάριο του 2008. O χωρισμός τους ανακοινώθηκε το 2011 και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε το 2014. Τον Νοέμβριο του 2014, ο Αμερικανός σταρ παντρεύτηκε την Shannon De Lima, ενώ δύο χρόνια αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι τελικά πήραν χωριστούς δρόμους αφού "δεν είχαν πολλά κοινά."

Τελευταία τροποποίηση στις 05.02.2023 - 00:13