Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σημερινή διπλή επέτειο στην οικογένειά της

04.02.2023
Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σημερινή διπλή επέτειο στην οικογένειά της
Σαν σήμερα, 4/2, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρας της και εκείνη τους αφιερώνει μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

"4 Φεβρουαρίου. Η μέρα που γεννήθηκε ο μπαμπάς.. Η μέρα που έφυγε η μαμά.."

Μια πολύ φορτισμένη μέρα η σημερινή για τη Σίσσυ Χρηστίδου με μια χαρά και μία λύπη μαζί. Σαν σήμερα (4/2) το 2022, η αγαπημένη της μητέρα, Μίνα, έφυγε από τη ζωή, ανήμερα των γενεθλίων του πατέρα της.

"Σήμερα γιορτάζω και τους δυο σας... Την αγάπη σας… που έλαβα, που έζησα, που είχατε, που έχετε!", ξεκινά την ανάρτηση που τους αφιερώνει η παρουσιάστρια μιλώντας για την ευλογία του να βλέπεις τους γονεις σου χέρι χέρι.. μέχρι το τέλος.. "Να μην έχω δει ούτε ένα καβγά.. ούτε έναν.. και ποιος να με πιστέψει.. Οι δυο σας απέναντι στον κόσμο όλο.. πάντα από την ίδια πλευρά.. Η αγάπη σας..", συνεχίζει.

Μετά θυμήθηκε τα λουλούδια που της έφερνε εκείνος, για τα γράματα που της έγραφε -που τους γράφει όλους ακόμη! "Η φροντίδα, η ανιδιοτέλεια.. κάθε μέρα.. η αγάπη.. Έτσι έμαθα πως είναι η αγάπη.. Έτσι έμαθα να μην αντέχω τίποτα λιγότερο", γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου καταλήγοντας στη μεγαλύτερη, ίσως, αλήθεια της και σ' ΄ένα "Σας αγαπώ". "Γιατί άμα ζήσεις αγάπη σαν αυτή, δεν μπορεί κανείς να σε πείσει πως δεν υπάρχει.."

{https://www.instagram.com/p/CoQPF8vIJlH/}

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τις πρώτες γιορτές χωρίς τη μητέρα της

H μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου έφυγε από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου 2022 έχοντας παλέψει με τη λευχαιμία τον προηγούμενο χρόνο. Η σχέση μητέρας και κόρης υπήρξε πολύ στενή όλα τα χρόνια και το πένθος της παρουσιάστριας μεγάλο.

{https://www.instagram.com/p/CZleZiBI-R2/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 23:40