Βέβαια για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλούσε γενιικά για την κατάσταση και όχι προσωπικά για τον εαυτό του στη συνέντευξη που έδωσε στην Κύπρο και στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους. Τα λεγόμενά του όμως περί γέρικων αλόγων που πετιούνται από την τηλεόραση δεν βρήκαν σύμφωνη τη Σίσσυ Χρηστίδου και το έδειξε με το που τελείωσε το βίντεο με τα κομμάτια από τη συνέντευξή του στην Κυπριακή εκπομπή.
«Εγώ διαφωνώ. Είναι αυτή η τηλεοπτική συμπεριφορά που δεν είναι η αγαπημένη μου, το να γκρινιάζω. Θεωρώ ότι στην ελληνική τηλεόραση με λιγότερα από 20 χρόνια δεν θεωρείσαι καν καταξιωμένος, δεν είσαι καν στον χάρτη. Μετά τα 20 χρόνια αρχίζουν να σε σέβονται, να σε υπολογίζουν, να σου δίνουν τις σωστές ευκαιρίες, τον σωστό χρόνο. Μετά από 35 χρόνια, ο Γρηγόρης έχει τρεις εκπομπές, είναι ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης. Τι άλλο δηλαδή θα ‘θελε;» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου και συνέχισε:
«Το αποτέλεσμα μετράει. Άρα ποιο γέρικο άλογο πετάξαμε, όταν είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τρεις εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή στην κορυφή της καριέρας του; Πώς γίνεται αυτός ο παρουσιαστής να έχει παράπονο ότι στην Ελλάδα πετάμε τα γέρικα άλογα; Διαφωνώ πάρα πολύ. Ίσα-ίσα, πιστεύω ότι τα κανάλια δυσκολεύονται να δώσουν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Κι αν τους δώσουν, είναι πολύ περιορισμένες.
Αν δεν είναι ο Γρηγόρης καταξιωμένος παρουσιαστής και ενεργός και στην κορυφή του, τότε ποιος είναι; Δεν γίνεται να έχει παράπονο ο Γρηγόρης ότι στην Ελλάδα, μόλις περάσουν τα χρόνια, σε βγάζουν στην άκρη»