Η Kim Kardashian αγόρασε το μενταγιόν της πριγκίπισσας Diana

Η Kim Kardashian αγόρασε το μενταγιόν της πριγκίπισσας Diana
H reality star απέκτησε το πολύτιμο και αγαπημένο κόσμημα της πριγκίπισσας Diana - δες πόσο κόστισε

Μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν η Kim Kardashian φόρεσε το διάσημο φόρεμα που φορούσε η Marilyn Monroe όταν τραγουδούσε το "Happy Birthday" στον Πρόεδρο John F. Kennedy το 1962, η reality star απέκτησε πρόσβαση σε ακόμη ένα κομμάτι μιας προσωπικότητας που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά αυτή τη φορά, το έκανε ολόδικο της.

Η Kim Kardashian δέχθηκε έντονη κριτική λόγω της ομιλίας της στο Harvard

Η Kim Kardashian απέκτησε το μενταγιόν Attallah Cross με επένδυση από διαμάντια που φορούσε πολλές φορές η πριγκίπισσα Diana για περίπου 200.000 ευρώ. Στα τελευταία πέντε λεπτά της δημοπρασίας που έγινε στο Sotheby's στο Λονδίνο, ένας εκπρόσωπος της Kardashian ξεπέρασε με επιτυχία τα άτομα που επίσης διεκδικούσαν τον σταυρό από αμέθυστο. Σύμφωνα με το Sotheby's, το κόσμημα πωλήθηκε για περισσότερο από το διπλάσιο της αρχικής εκτίμησης. "Είμαστε χαρούμενοι που αυτό το κομμάτι βρήκε μια νέα πνοή στα χέρια ενός άλλου παγκοσμίως διάσημου ονόματος", δήλωσε ο Kristian Spofforth, επικεφαλής κοσμημάτων στον οίκο Sotheby's.

{https://www.instagram.com/p/CnmeSkZv2ua/}

Η Kim Kardashian και ο Kanye West οριστικοποιούν το διαζύγιο τους - Αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ο ράπερ κάθε μήνα

Κατασκευασμένο από τους κοσμηματοπώλες Garrard το 1920, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, το μενταγιόν διαθέτει πέτρες αμέθυστου σε σχήμα σταυρού και έχει συνολικό βάρος περίπου 5,25 καράτια. Αγοράστηκε τη δεκαετία του 1980 από τον αείμνηστο επιχειρηματία Naim Attallah, ο οποίος δάνεισε πολλές φορές το κόσμημα στη φίλη του, πριγκίπισσα Diana, για να το φορέσει σε εκδηλώσεις. Η πριγκίπισσα Diana "είχε ιδιαίτερη αγάπη" για το μενταγιόν, είπε ο οίκος δημοπρασιών, και το φόρεσε με ένα μαύρο και μωβ φόρεμα Catherine Walker σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά για την υποστήριξη του Birthright, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που εργάζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, τον Οκτώβριο του 1987.