Η Kim Kardashian και ο Kanye West οριστικοποιούν το διαζύγιο τους - Αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ο ράπερ κάθε μήνα

01.12.2022
Η Kim Kardashian και ο Kanye West οριστικοποιούν το διαζύγιο τους - Αυτό το ποσό πρέπει να πληρώνει ο ράπερ κάθε μήνα
Το πρώην ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους

Η Kim Kardashian και ο Kanye West χώρισαν και επίσημα. Η 42χρονη influencer και ο 45χρονος ράπερ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, ενώ ήρθαν σε συμφωνία για την επιμέλεια και την περιουσία των παιδιών. Σύμφωνα με έγγραφα διαζυγίου, το πρώην ζευγάρι θα έχει κοινή φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους North, Saint, Chicago και Psalm. Ο Kanye θα πρέπει να πληρώνει στην Kardashian 200.000 δολάρια το μήνα για υποστήριξη των παιδιών και θα είναι επίσης υπεύθυνος για το ήμισυ των ιατρικών, εκπαιδευτικών και δαπανών ασφαλείας των παιδιών.

Η Jennifer Lopez είπε ότι «ένιωθε ότι θα πέθαινε» μετά τον χωρισμό με τον Ben Affleck

Τόσο η Kardashian όσο και ο West παραιτήθηκαν από τη συζυγική υποστήριξη. Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης να διευθετήσει διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας στη διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα μέρη δεν λάβει μέρος, επιτρέπεται στο άλλο να λάβει την απόφαση σε μια διαφορά εξ ορισμού. Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένης της περιουσίας τους, θα διαιρεθούν με βάση το προγαμιαίο συμβόλαιο τους.

Η οριστικοποίηση του διαζυγίου έρχεται εννέα μήνες αφότου η Kardashian κρίθηκε νόμιμα ανύπαντρη κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης. Ο West είχε προηγουμένως αμφισβητήσει το αίτημα της Kardashian να δηλωθεί νόμιμα ελεύθερη, αλλά είπε σε μια δήλωση εκείνη την εποχή: «Έχω ζητήσει από την ομάδα μου να επισπεύσει το τέλος του γάμου μου με την Kim, ώστε να δώσω όλη μου την προσοχή στα όμορφα παιδιά μας».

Pete Davidson - Emily Ratajkowski: Η φωτογραφία που «πρόδωσε» την κοινή τους έξοδο την Ημέρα των Ευχαριστιών

Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση τους το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Ο γάμος τους βρισκόταν σε κρίση στο αποκορύφωμα των δημοσίων εκρήξεων του West το 2020, αφού έθεσε μια αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και αποκάλυψε βαθιά προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στο Twitter. Εκείνη την εποχή, η Kardashian αναφέρθηκε στη διάγνωσή του με διπολική διαταραχή σε μια σπάνια δημόσια δήλωση, ζητώντας από τους θαυμαστές «συμπόνια» και αναγνωρίζοντας την «περίπλοκη και επώδυνη» κατάστασή τους. Στη συνέχεια, η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον West τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ζήτησε να δηλωθεί νόμιμα ανύπαντρη. Ζήτησε επίσης να διαχωριστούν τα ζητήματα της επιμέλειας και της περιουσίας των παιδιών από την οικογενειακή της κατάσταση και να αποκατασταθεί το πατρικό της όνομα.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο, η Kardashian είπε: "Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιο μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Kanye έχει παραπληροφορήσει πολλές φορές σχετικά με ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και η από κοινού γονική μέριμνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει δημιουργήσει συναισθηματική αγωνία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο που τερματίζει την οικογενειακή μας κατάσταση θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχθεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο που θα μας βοηθήσει να συνανατροφοδοτήσουμε με ειρήνη τα παιδιά. Αν και εύχομαι ο γάμος μας να είχε πετύχει, συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξουμε τον γάμο μας. Ο Kanye δεν συμφωνεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι θέλω να τερματίσουμε τον γάμο μας, ακόμα κι αν δεν το κάνει. Ζητώ από το Δικαστήριο να με επαναφέρει στην ιδιότητα του άγαμου ατόμου, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία θεραπείας και ώστε η οικογένειά μας να ξεκινήσει τη διαδικασία θεραπείας και να προχωρήσει σε αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας."