Ο Ashton Kutcher κάνει την πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του και μιλάει για μυστική του πάλη με την υγεία

01.12.2022
Ο Ashton Kutcher κάνει την πρώτη συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του και μιλάει για μυστική του πάλη με την υγεία
«Όταν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, κλειδώνεις αμέσως στο 'τι κάνω σήμερα;'».

Ο Ashton Kutcher έκανε την πρώτη του συνέντευξη με τον δίδυμο αδερφό του, Michael, για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ. Ίσως πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο 44χρονος ηθοποιός είναι δίδυμος, καθώς δεν μιλά συχνά για τον Michael, ο οποίος γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση, από σεβασμό προς αυτόν. Αλλά τώρα, οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που δείχνει μια σειρά από διασημότητες να μιλούν ανοιχτά για τις μυστικές μάχες με την υγεία τους.

5 διάσημες που μίλησαν ανοιχτά για τα προβλήματα που βίωσαν στην εγκυμοσύνη τους

Η σειρά, με τίτλο "The Checkup with Dr David Agus", βλέπει τον κορυφαίο γιατρό και βιοϊατρικό ερευνητή Dr David Agus με celebrities όπως ο Ashton και ο Michael, η Jane Fonda και η Oprah Winfrey για να μιλήσουν για τα προβλήματά τους με την ψυχική και σωματική υγεία. Στη συνέντευξη του Ashton, ο ηθοποιός περιγράφει λεπτομερώς τη μάχη του με την αγγειίτιδα - μια σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που οδηγεί σε φλεγμονή και καταστροφή των αιμοφόρων αγγείων. Σύμφωνα με το Monash Health, η καταστροφή περιορίζει τη ροή του αίματος στο σώμα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή βλάβη οργάνων.

Antonio Banderas - Nicole Kimpel: Απόλυτος έρωτας πέρα από διαφορές ηλικίας και επαγγελματικές καριέρες

«Δεν μπορούσα να περπατήσω και ξαφνικά δεν μπορούσα να δω», λέει ο ηθοποιός στο τρέιλερ. «Όταν έρχεσαι πρόσωπο με πρόσωπο με το θάνατο, κλειδώνεις αμέσως στο «τι κάνω σήμερα;'». Σε ένα άλλο κλιπ, ο Ashton και ο Michael φαίνονται να κάθονται μαζί με δακρυσμένα μάτια, αν και το τρέιλερ δεν αποκαλύπτει αυτό για το οποίο μιλούν.