Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νιώθει Frank Sinatra στην τοποθεσία Survivor

04.02.2023
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νιώθει Frank Sinatra στην τοποθεσία Survivor
Έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στο Survivor All Star φαίνεται πως ο πιο εμβληματικός νικητής όλων των ελληνικών σεζόν, o Ντάνος, δικαιώνεται για την απόφασή του να μην πει το "Ναι" και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει στο έπακρο κλείνοντας έμμεσα, αλλά με μεγάλη αυτοπεποίθηση το μάτι στους πα΄ντες μέσα από μία ανάρτηση.

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει το Survivor All Star και πολλές αντιδράσεις επίσης. Από τη μία η αναπάντεχη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, από την άλλη η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα και τελευταία η αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου φαίνεται να λειτουργούν ώστε να δικαιώνονται οι παίκτες που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, με πρώτο και καλύτερο τον Ντάνο.

Δεν είναι κρυφό πως ο Acun και όλη η παραγωγή ήθελε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Survivor All Star, ο΄μως εκείνος ήταν από την αρχή κα΄θετος στο "Όχι" του. Και πολύ καλά έκανε, υποστηρίζουν οι θαυμαστές του, πια, ενώ ο ίδιος, μάλλον "χαμογελά κάτω από τα μουστάκια του".

Μετά και την αποχώρηση του πειρατή, που σχολιάστηκε έντονα ακόμη και από παλιούς συμπαίκτες και φίλους του, όπως ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες, ο Ντάνος έκανε μία ανάρτηση που, κάπως μας φάνηκε, ότι έστελνε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις.

I Did it My Way

Ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του στο οποίο κοιτάζει κατάματα τον φακό και τους στίχους "Viví la inmensidad, Sin conocer jamás fronteras, Jugué sin descansar, Y a mi manera" μοιράστηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος που αυτό τον καιρό απέκτησε και δική του σελίδα στο IMDB τη γνωστή, διεθνή κινηματογραφική πλατφόρμα καθώς συμμετέχει στην ταινία τρόμου The Session, για αρχή, και αναμένεται συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/CoMxYw1KiHO/}

Καθόλου τυχαίοι οι στίχοι που επέλεξε ο Ντάνος για την ανάρτησή του, ούτε και το timing της ανάρτησης. Πρόκειται για την ισπανική εκδοχή του θρυλικού τραγουδιού του Frank Sinantra "My Way" και συγκεκριμένα ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο. "Έζησα την απεραντοσύνη, Μη γνωρίζοντας ποτέ σύνορα, Έπαιξα χωρίς να ξεκουράζομαι, Και με τον δικό μου τρόπο", γράφει ο Ντάνος και ο νοών νοείτω.

Η σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση

Και στα προσωπικά του, όμως, φαίνεται ΄ότι πα΄νε όλα τέλεια για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. H σχέση του με τη Δήμητρα Βαμβακούση επιβεβαιώθηκε πρόσφατα (αν και αρκετά διακριτικά) και οι δυο πόζαραν και μαζί για διαφημιστικούς λόγους. Αν και η σχέση τους όντως ισχύει και δεν υφίσταται κι αυτή για διαφημιστικούς λόγους (λέμε τώρα!) τότε θα είναι η "επίσημη πρώτη" για τον Ντάνο, από τότε που έγινε ευρύτερα γνωστός με τη σύντροφό του να έχει επίσης περάσει από το Survivor. Θυμίζουμε ότι η 24χρονη εντυπωσιακή γυμνάστρια υπήρξε φιναλίστ τη σεζόν του 2019 όπου και ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

{https://www.instagram.com/p/CoC7UzZK4fu/}

Τελευταία τροποποίηση στις 04.02.2023 - 22:23