Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες "δίκασαν" το Survivor All Star και χειροκρότησαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο

03.02.2023
Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες "δίκασαν" το Survivor All Star και χειροκρότησαν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο
Στον απόηχο των πρωτοφανών γεγονότων που παρακολουθήσαμε τις τελευταίες ημέρες στο Survivor All Star, οι πρώην συμπαίκτες του Κώστα Αναγνωστόπουλου στο παιχνίδι του 2017 θέλησαν να τοποθετηθούν δημόσια για τα όσα έγιναν, με τον Κώστα Κοκκινάκη να είναι πολύ πιο αιχμηρός από τη Λάουρα Νάργες.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποχώρησε χθες (2/2/2023) από το Survivor All Star και δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν ΄ότι το "Αll Star" κομμάτι του παιχνιδιού, εξαφανίζεται σιγά σιγά.

Οι αντιδράσεις στο Τwitter άπειρες από τον πολύ κόσμο που ξαφνιάστηκε από την αποχώρηση του Μισθοφόρου, όμως δεν έλειψαν και εκείνες από τους πρώην συμπαίκτες του -και φίλους.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος έχει ξαναμιλήσει για το φετινό Survivor και έχει αναφερθεί σ' αυτό ως "ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαν ζήσει" εκείνοι το 2017, αντέδρασε με μία σειρά stories και δεν "χαρίστηκε". Ο πρώην πρωταθλητής της κολ΄ύμβησης καυτηρίασε το θέμα με τις πίτσες του επάθλου, συνεχάρη τον Κώστα που κατάφερε και έφυγε ενώ απευθυνόμενος στο κοινό που ψηφίζει, τους ξεκαθάρισε ότι πετάνε τα χρήματά τους. "Καλύτερα να φάτε ένα σουβλάκι με τζατζίκι" τους προέτρεψε.

1 1

3 1

4

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Λάουρα Νάργες η οποία συμμετείχε επίσης στο Survivor του 2017. Απευθυνόμενη στον "μισθοφόρο της καρδιάς της, στο πανέψυπνο φιλαράκι της, όπως αποκαλει΄ τον Κώστα Αναγνωστο΄πουλο, υπογραμμίζει το ήθος, την καρδιά και τη μαχητικότητά του.

0

Πράγματι πολύ διαφορετικό το φετινό Survivor. Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί, όμως γεγονός παραμένει πως ούτε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κατερίνα Δαλάκα που αποβλήθηκαν πριν από δυο μέρες, ούτε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έχουν μιλήσει από τη στιγμή που έφυγαν, ούτε έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα φυσικά.

Survivor All Star: Άφαντες Ασημίνα και Δαλάκα - Η "συνωμοσία" και ποιες παίκτριες μπαίνουν στη θέση τους

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 19:18