Survivor All Star: Άφαντες Ασημίνα και Δαλάκα - Η "συνωμοσία" και ποιες παίκτριες μπαίνουν στη θέση τους

02.02.2023
Survivor All Star: Άφαντες Ασημίνα και Δαλάκα - Η "συνωμοσία" και ποιες παίκτριες μπαίνουν στη θέση τους
Πρωτοφανή σκηνικά εξελίσσονται γύρω από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με τον σύντροφο της Ασημίνας Χατζηανδρέου που αποβλήθηκε μαζί με την συμπαίκτριά της, Κατερίνα Δαλάκα, Χρήστο Δάντη, να έχει... απασφαλίσει!

Στον απόηχo της αποβολής των δύο παικτριών που είδαμε στην αρχή της εβδομάδας και εν αναμονή της όποιας εμφάνισής τους - για ν' ακούσουμε και τη δική τους άποψη επίο του θέματος - ο Χρήστος Δάντης επέστρεψε άρον άρον από την πειριοδεία του προκειμένου να συναντηθεί με τον δικηγόρο του. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια τη στήριξή του προς τη σύντροφό του, έχει τεθεί μαζί με τα μέλη της οικογένειάς της στη διάθεση των ιθυνόντων, έτοιμοι να δεχτούν άρση απορρήτου των τηλεφωνικών γραμμών του για να αποδειχτεί ότι η Ασημίνα δεν επικοινώνησε με κανέναν τους.

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε δημόσια γι' αυτό ενώ δεν έκρυψε τη θεωρία του σχετικά με "συνομωσία" ενός παίκτη των Κόκκινων (βλ. Μπάρτζης) με τους Μπλε προκειμένου να διώξουν τις δύο καλύτερες παίκτριες των Διασήμων.

{https://www.youtube.com/watch?v=ZvBHFU1EPe0}

Survivor All Star: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας

Στο μεταξύ πολύ σύντομα αναμένεται να ενταχθούν στο παιχνίδι δύο νέες παίκτριες για να ενισχυθεί η κόκκινη ομάδα -που παρεμπιπτόντως πάλι κέρδισε χθες. Ο λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τη Χριστίνα Κεφαλά οι οποίες βρίσκονται με το ένα πόδι στον Άγιο Δομίνικο.

{https://www.instagram.com/p/Cn4lGVSMMIO/}

{https://www.instagram.com/p/CoFjc6Hs6dX/}

Στο μεταξύ το γεγονός ότι τα κορίτσια φυγαδεύτηκαν από την παραγωγή και δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να απευθύνουν κανέναν λόγο σε κανέναν ε΄χει συζητηθεί αρνητικά από την πλειοψηφία του κοινού που περιμένει εξελίξεις.

Σήμερα το βράδυ, πα΄ντως, στο επεισόδιο έχει αποχώρηση. Ποιος θα φύγει; Θυμίζουμε πως υποψήφιοι είναι τέσσερις παίκτες των Μπλε, οι οποίοι αυτή την εβδομάδα έχασαν όλους τους αγώνες. Chris Σταμούλης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Εύη Σαλταφερίδου ή Ρία Κολοβού. Σήμερα το βράδυ η απάντηση του κοινού.

{https://www.youtube.com/watch?v=MhffwuhBxMo}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 11:23