Κώστας Κοκκινάκης για Survivor και Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει"

18.01.2023
Κώστας Κοκκινάκης για Survivor και Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει"
Ο πρώην συμπαίκτης και κολλητής της υποψήφιας για αποχώρηση, σήμερα (18/1/2023), Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κώστας Κοκκινάκης, έκανε μια πολύ αιχμηρή ανάρτηση σχετικά με τον χαρακτήρα του φετινού Survivor, στηρίζοντας, βέβαια, πάντα τη φίλη του και τις αποφάσεις της.

"Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor", ξεκινά το story που μοιράστηκε πριν από λίγες ώρες ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος είχε συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το 2017 και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως πριν φύγει για τη φετινή "επανάληψη" η Ευρυδίκη, με την οποία είναι πολύ φίλοι, της είπε ένα πράγμα: "Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει. Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει. Στρατηγικές, συνεννοήσεις, συμφωνίες που έγιναν καιρό πριν".

"Πράγματα και πρακτικές πολύ έξω από τη φιλοσοφία της Ευρυδίκης. Μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους. Ευτυχώς οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θέλουν κάτι τέτοιο", συνεχίζει ο "χείμαρρος" Κώστας Κοκκινάκης με πολύ δεικτικό τρόπο συμπληρώνοντας πως ο ίδιος, ως τηλεθεατής θέλει να βλέπει ανθρώπους με ήθος, αξίες και χιούμορ, που θα τον κάνουν να γελάει και όχι να βρίζει κάθε φορά που το βλέπει".

"Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά μέσα που είναι σωστοί αλλά πόσο να αντέξουν", τόνισε στη συνέχεια και έκλεισε με μία έμμεση πρόβλεψη του τι θα γίνει σήμερα.

"Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί, σήμερα εύχομαι να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια αλλά εγώ που την ξέρω και την έχω ζήσει αισθάνομαι πως ξέρω τι θέλει. Θα δείξει", έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης και η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του σημερινού επεισοδίου στο Survivor All Star, έχει αρχίσει. Για την ιστορία θυμίζουμε ότι μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στη διάθεση του κοινού είχαν τεθεί οι Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος από τους Διάσημους και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα από τους Μαχητές.

Τα spoilers θέλουν όντως την Ευρυδίκη να είναι αυτή που αποχαιρετά τον ΄Αγιο Δομίνικο και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν.

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 19:25