O Channing Tatum έκανε σπάνιες δηλώσεις για το χωρισμού του από την Jenna Dewan

18.01.2023
O Channing Tatum έκανε σπάνιες δηλώσεις για το χωρισμού του από την Jenna Dewan
Ο ηθοποιός και η Jenna Dewan ήταν παντρεμένοι από το 2009 έως το 2018 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Everly

Ο Channing Tatum μπορεί να μην παντρευτεί ποτέ ξανά. Σε μια νέα συνέντευξη στο Vanity Fair, ο 42χρονος ηθοποιός — ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τη Zoe Kravitz — παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει «αν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ ξανά», κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης για τον γάμο του με την Jenna Dewan.

Ο Kanye West παντρεύτηκε ξανά 2 μήνες μετά το διαζύγιό του

«Οι σχέσεις είναι δύσκολες για μένα», είπε ο Tatum, αφού αποκάλυψε πώς ο ίδιος και η Kravitz συναντήθηκαν για διαπραγματεύσεις για την εμφάνιση του ηθοποιού στο επερχόμενο σκηνοθετικό ντεμπούτο της 34χρονης στο "Pussy Island". "Αν και είμαι λίγο μονογαμιστής. Στη δουλειά, δεν φοβάμαι πραγματικά ότι κάτι θα καταστραφεί. Αλλά τα πράγματα στην καρδιά, όταν πρόκειται για ανθρώπους που αγαπώ, περνάω πολύ δύσκολα. Καταλήγω να προσπαθώ πάρα πολύ".

Ο Gerard Pique έδωσε την απάντηση του στο νέο τραγούδι-επίθεση της Shakira

Πριν τη σχέση του με την Kravitz, ο Tatum ήταν παντρεμένος με την Jenna Dewan, από το 2009 μέχρι το 2018 και οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον επόμενο χρόνο. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Tatum είπε ότι αυτός και η Dewan πολέμησαν για τον γάμο τους για πολύ καιρό, παρόλο που και οι δύο γνώριζαν ότι είχαν χωρίσει. "Νομίζω ότι λέγαμε στον εαυτό μας μια ιστορία όταν ήμασταν μικροί και συνεχίσαμε να λέμε στον εαυτό μας αυτή την ιστορία, ανεξάρτητα από το πόσο κραυγαλέα μας έλεγε η ζωή ότι ήμασταν τόσο διαφορετικοί", δήλωσε ο ίδιος. "Αλλά όταν είστε γονείς, καταλαβαίνετε πραγματικά τις διαφορές μεταξύ σας", πρόσθεσε ο Tatum, αναφερόμενος στην 9χρονη κόρη του Everly, την οποία έχει αποκτήσει με την Dewan.