Keeping Up With The Stallones: Ο Sly και οι γυναίκες του κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι

03.02.2023
Keeping Up With The Stallones: Ο Sly και οι γυναίκες του κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι
Τον περασμένο Αύγουστο χώρισαν ύστερα από 25 χρόνια γάμου. Τον Σεπτέμβριο τα ξαναβρήκαν. Τώρα, ο Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin ανακοινώνουν πως μαζί με τις τρεις κόρες τους ξεκινούν ένα νέο ριάλιτι με την Paramount+. Αυτό κι αν είναι είδηση!

Η είδηση είναι επίσημη. Η Paramount+ ανακοίνωσε το νέο ριάλιτι με τίτλο "The Family Stallone" το οποίο θα παρακολουθεί τις ζωές του 76χρονου σταρ, της συζύγου του και των τριών θυγατε΄ρων τους, Sophia, Sistine και Scarlet. Πρόκειται για μία σειρά χωρισμένη σε 8 κομμάτια, με την κάμερα να ακολουθεί κάθε μέρα τα όσα γίνονται στο σπιτικό των Stallone, εστιάζοντας στον ρόλο του Sly ως πατέρα.

{https://www.instagram.com/p/Ckn091IrEl0/}

Τα βιογραφικά της οικογένειας

"Έχοντας παίξει μερικούς από τους πιο εμβληματικου΄ς ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ, Sylvester Stallone είναι ΄έτοιμος να δώσει στην κάμερα αυτόν που θεωρεί τον πιο σπουδαίο από όλους: του πατέρα", διαβά΄ζουμε στο Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση της συνεργασίας, το αποτέλεσμα της οποίας θα δούμε την ερχόμενη άνοιξη από την MTV Entertainment Studios.

"Για τον κόσμο είναι ο άντρας, ο μύθος, ο θρύλος. Για τις κόρες του, όμως, είναι απλά ο Μπαμπάς", διαβάζουμε στο βιογραφικό που περιλαμβάνεται στο Δελτίο Τύπου, που συνεχίζει τονίζοντας πως ενώ συνεχίζει να κάνει επιτυχία στο box office, στο σπίτι του βασικός του στόχος είναι να μεγαλώσει τρεις ανεξάρτητες και φιλόδοξες γυναίκες. Όσο για την Jennifer Flavin; Η 54χρονη καλλονή αναφέρεται ως "έξυπνη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια σε wellness brand, ενώ δεν τη βλέπουμε στο πολύ ενδιαφέρον teaser με το οποίο η Paramount καλωσόρισε τους Stallones στην οικογένειά της. Ίσως ο ρόλος της να μην είναι... πρωταγωνιστικός!

{https://www.instagram.com/p/CoLNVeSJJra/}

Ξανά μαζί Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin έναν μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου

Η 26χρονη Sophia "δεν ενδιαφέρεται καθόλου να συνεχίσει στα βήματα του πατέρα της", διαβάζουμε στο βιογραφικό της όπως επίσης ότι αυτό τον καιρό κα΄νει ένα podcast μαζί με την αδελφή της Sistine (24), η οποία, βέβαια, φαίνεται να το έχει "τσιμπήσει" το "μικρόβιο της υποκριτικής" και αυτό τον καιρό "ξεκινά το πρώτο της κινηματογραφικό project".

Η μικρότερη της παρέας, η 20χρονη Scarlet, είναι φοιτήτρια, ζει σε δικό της σπίτι και έχοντας ήδη εμφανιστεί στη σειρά "Tulsa King" του μπαμπά, εύχεται να βρει τον δικό της δρόμο στην υποκριτική.

Η Pamela Anderson κατηγορεί τον Tim Allen για σεξουαλική παρενόχληση και τον Sylvester Stallone για άσεμνη πρόταση - Τι απαντούν εκείνοι

Η σύμπτωση με τα αρχικά

Περιμένοντας το νέο Project πάντως, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ακόμη ένα κοινό σημείο που έχουν οι Stallones με τiς Kardashians -εκτός του ότι κάνουν τις ζωές τους ριάλιτι! Όπως και τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν ονόματα που ξεκινούν από K, όπως η μαμά τους, Kris (Kourteney, Kim, Khloe ακόμη και οι Jenners Kendal και Kylie, των οποίων το αρχικό δεν "ζευγαρώνει" με το επίθετο όπως των μεγαλύτερων αδελφών τους) έτσι και τα κορίτσια του Sly έχουν ονόματα που ξεκινούν από S, όπως ο μπαμπάς τους (Sophia, Sistine και Scarlet). Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα και τα τέσσερα με΄λη της οικογένειας ακούν στα αρχικά SS!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 14:02