Η Pamela Anderson κατηγορεί τον Tim Allen για σεξουαλική παρενόχληση και τον Sylvester Stallone για άσεμνη πρόταση - Τι απαντούν εκείνοι

24.01.2023
Η Pamela Anderson κατηγορεί τον Tim Allen για σεξουαλική παρενόχληση και τον Sylvester Stallone για άσεμνη πρόταση - Τι απαντούν εκείνοι
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο πρίγκιπας Harry, φαίνεται ότι προχωρά η Pamela Anderson η οποία ρίχνει τη μία "βόμβα" μετά την άλλη μέσα από την αυτοβιογραφία της, που κυκλοφορεί τόσο σε βιβλίο όσο και σε ντοκιμαντέρ που γύρισε για το Netflix.

Θέλοντας για πρώτη φορά να ακουστεί η δική της ιστορία με τα δικά της λόγια, η Pamela Anderson υπογράφει ένα βιβλιό με τίτλο "Love Pamela" και μία μίνι σειρά στο Netflix με τίτλο "Pamela Anderson A Love Story".

Μέσα από αυτά τα δύο εγχειρήματα η 55χρονη, σήμερα, Pami ξεφυλλίζει την απίστευτα γεμάτη ζωή της και μοιράζεται με τους θαυμαστές της πτυχές που ούτε καν είχαν φανταστεί. Μεταξύ άλλων μαθαίνουμε για το πόσο της στοίχισε η διαρροή της sex tape της, αλλά και για τον μόνο άντρα που αγάπησε πραγματικά, τον Tommy Lee, ο οποίος είναι και ο πατέρας των γιων της, Brandon Thomas (24) και Dylan Jagger (23), [φωτό κάτω], πράγμα που τη γεμίζει μόνο χαρά.

Tommy Lee: "Αν κερδίσει ο Trump θα γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου, την Ελλλάδα"

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι "βόμβες" που καταφθάνουν στ' αυτιά μας μία μία, ενώ η πρεμιέρα στην τηλεόραση αλλά και στα ράφια των βιβλιοπωλείων αναμένεται επίσημα στις 31 Ιανουαρίου παρότι το βιβλίο βρίσκεται ήδη σε προ-κυκλοφορία.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία μίλησε η Pamela ήταν η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον ηθοποιό Tim Allen στο τηλεοπτικό σόου "Home Improvement" του οποίου εμφανιζόταν για ένα φεγγάρι το 1991, όταν εκείνη ήταν 23 ετών κι εκείνος 37.

Σύμφωνα με τα όσα αφηγείται η Anderson στο βιβλίο της, το περιστατικό συνέβη την πρώτη μέρα των γυρισμάτων. "Βγήκα από το καμαρίνι μου και ο Tim βρίσκόταν στο χωλ με τη ρόμπα του. Άνοιξε τη ρόμπα γρήγορα και ήταν τελείως γυμνός από κάτω", ισχυρίζεται η Pamela συμπληρώνοντας πως ο ηθοποιός της είχε πει πως ήταν δίκαιο καθώς κι εκείνος την είχε δει γυμνή στο παρελθόν. "Τώρα είμαστε πάτσι", φέρεται να της είπε γελώντας με νόημα ο ηθοποιός, ο οποίος, όμως, με τη σειρά του διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβησαν έτσι τα πράγματα.

“Όχι, δεν συνέβη ποτέ. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο", απάντησε με γραπτή δήλωση ο Allen σε ερώτηση του Variety, ενώ τα "βέλη" της Pami πέφτουν και έπανω στον Sylvester Stallone.

"Μία Porsche και ένα διαμέρισμα", φέρεται να της πρόσφερε ο Sly, την εποχή λίγο μετά το διαζύγιό του από την Brigitte Nielsen, για να γίνει το "No1 κορίτσι του", θυμάται η Pamela. "Θα υπάρχει και Νο2, δηλαδή;", είχε ρωτήσει αφελώς τότε η νεαρά με τον 76χρονο, σήμερα, σταρ να απαντά πως αυτή ήταν η καλύτερη προσφορά που θα δεχόταν ποτέ. "Εδώ είναι Hollywood", φέρεται να της είπε ο Sly.

Εκείνη πήγε "πάσο" υποστηρίζοντας πως το μόνο που ήθελε ήταν να είναι ερωτευμένη και λίγο αργότερα ο Sylvester Stallone παντρεύτηκε τη μέχρι και σήμερα συζυγό του και μητέρα των τριών θυγατέρων του, Jennifer Flavin.

Και αυτή η δήλωση διαψεύστηκε ήδη από τους εκπροσώπους του σταρ, σύμφωνα με τους οποίους "η πρόταση που προσέδωσε η Pamela Anderson στον πελάτη τους είναι ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κ. Stallone επιβεβαιώνει ότι δεν έκανε ποτέ κανένα κομμάτι αυτής της δήλωσης".

Έξι γάμοι, πέντε διαζύγια και πέντε σύζυγοι

Την παραμονή των Χριστούγέννων του 2020, η ξανθιά σεξοβόμβα ντύθηκε νυφούλα για έκτη φορά στο πλευρό του σωματοφύλακά της, Dan Hayhurs.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Pamela υπήρξε επίσης παντρεμένη από το 1995 μέχρι το 1998 με τον ελληνικής καταγωτής τραγουδιστή των Motley Crew (και μοναδικό έρωτα της ζωής της, όπως παραδέχτηκε πρόσφατα) Tommy Lee ενώ το 2006 παντρεύτηκε τον Kid Rock με τον οποίο χώρισαν έναν χρόνο αργότερα. To 2007 παντρεύτηκε τον Rick Salomon σε έναν γάμο που κράτησε λιγότερο από δέκα εβδομάδες. Το 2014 το ζευγάρι ξαναπαντρεύτηκε όμως ούτε αυτός ο γάμος κράτησε.

Τον Ιανουάριο του 2020 η Pami έκανε ακόμη έναν γάμο... εξπρές αυτή τη φορά καθότι το διαζύγιο ήρθε σε μόλις 12 μέρες από τα στέφανα. Γαμπρός αυτή τη φορά ο παραγωγός Jon Peters, με τον οποίο ο Pam είχε μια σύντομη σχέση 30 χρόνια πριν.

Ζωή Κίττα

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 13:43