Η Ιωάννα Τούνη "θρηνεί" την καριέρα της ως influencer που τελείωσε άδικα - Ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου στις εξελίξεις

24.01.2023
Η Ιωάννα Τούνη "θρηνεί" την καριέρα της ως influencer που τελείωσε άδικα - Ο ρόλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου στις εξελίξεις
Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου της και η Ιωάννα Τούνη βλέπει την καριέρα της ως influencer να καταρρέει και μάλιστα, εξ αιτίας του συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Πανευτυχείς στο σπίτι ως οικογένεια ζουν εδώ και λίγες μέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχοντας μαζί του τον γιο τους, που γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου.

Η άφιξη, βέβαια, του μωρού στο σπίτι τους, φαίνεται ότι έφερε και κάποιες αλλαγές που δυσκόλεψαν την καθημερινότητα των γονιών του, ειδικά της μητέρας του.

Σε ένα από τα τελευταία stories που μοιράστηκε η Ιωάννα την είδαμε να "θρηνεί" το τέλος της καριέρας της ως influencer, τρολάροντας, φυσικά, τη νέα της πραγματικότητα.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα άπειρα μωρουδιακά έχουν "καταλάβει" ακόμη και τον χώρο που θεωρούσε δικό της, εκεί όπου είχε στήσει τον καθρέφτη για να γυρίζει τις ιστορίες της. Ο χώρος στη σοφίτα μοιάζει με αποθήκη και ο Δημήτρης, φαίνεται, ότι δεν δείχνει καμία πρόθεση να βοηθήσει να τακτοποιηθούν τα πάντα, όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Φυσικά η influencer έκανε πλάκα με τους followers της και στη συνέχεια το "διασκέδασε" και μαζί με τον σύντροφό της on camera.

Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει στο έπακρο τη νεά της ζωή και πριν από λίγες μέρες μοιράστηκε ένα γλυκύτατο βίντεο με τις διάφορες φάσεις της εγκυμοσύνης της που συγκίνησε πολύ κόσμο και έδωσε ταυτόχρονα έμπνευση για επανάληψη.