Millie Bobby Brown: Η συμφωνία που είχε κάνει με τον κολλητό της και ο άντρας της ζωής της, Jake Bongiovi

24.01.2023
Millie Bobby Brown: Η συμφωνία που είχε κάνει με τον κολλητό της και ο άντρας της ζωής της, Jake Bongiovi
Τα τελευταία χρόνια, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Millie Bobby Brown. Η νεαρή ηθοποιός εντυπωσίασε τη βιομηχανία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η επιτυχημένη σειρά και το μέλλον είναι όλο, φωτεινό, μπροστά της.

Η νεαρή σταρ φαίνεται πως έχει βάλει όλα τα κομμάτια της ζωής της σε τάξη και πολύ περισσότερο την προσωπική της ζωή. Η Brown βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο ενός εντυπωσιακού αγοριού, και οι δυο τους, αποτελούν, πλέον ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Ακόμη και όταν ήταν single, η Brown θέλησε να βεβαιωθεί ότι θα είχε έναν σύντροφο ζωής ότι κι αν γινόταν. Και βρήκε τον τέλειο υποψήφιο στο πρόσωπο του συμπρωταγωνιστή της στο Stranger Things, Noah Schnapp. Κατά την προώθηση της 4ης σεζόν της επιτυχημένης σειράς, οι δύο κολλητοί παραδέχθηκαν ότι έκαναν μια «συμφωνία» μαζί.

Η Brown εξήγησε: «Είπαμε ότι αν δεν παντρευτούμε μέχρι τα 40, θα παντρευτούμε μεταξύ μας... γιατί θα ήμασταν καλοί συγκάτοικοι. Εντελώς πλατωνικά, θα ήμασταν πολύ καλοί συγκάτοικοι». Συνέχισε, χαριτολογώντας και απευθυνόμενη στον φίλο της: «Όχι παιδιά όμως γιατί δεν μπορούσα να ασχοληθώ με ένα δικό σου παιδί!». Και ο Schnapp συμφώνησε, λέγοντας: «Αυτός είναι ο καθοριστικός παράγοντας».

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Noah Schnapp με ένα βίντεο διάρκειας μόλις 8 δευτερολεπτών ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Όπως ανέφερε, οι δικοί του άνθρωποι είχαν αντιληφθεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό του όσο εκείνος αναζητούσε το κουράγιο για να κάνει την αποκάλυψή του. «Όταν τελικά το είπα στους φίλους και την οικογένειά μου ότι ήμουν gay αφού "κρυβόμουν στη ντουλάπα" για 18 χρόνια το μόνο που μου είπαν ήταν "το ξέραμε"».

Πέρα όμως από τη συμφωνία με τον κολλητό της, η Millie Bobby Brown δηλώνει πλέον ερωτευμένη. Και ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά; Κατά ειρωνικό τρόπο, είναι ο 20χρονος Jake Bongiovi, ο γιος ενός από τους πιο διάσημους καρδιοκατακτητές της ροκ, του Jon Bon Jovi. Λοιπόν, πώς ξεκίνησαν όλα;

Φαινομενικά, η Brown και ο Bongiovi ξεκίνησαν ως φίλοι στα μέσα του 2021. Ο νεαρός δημοσίευσε μια φωτογραφία του να κάνει παρέα με τη διάσημη ηθοποιό, γράφοντας στη λεζάντα: «bff <3». Σήμερα, οι δύο τους μπορεί να κρατούν τα πράγματα ιδιωτικά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το πόσο διασκεδάζουν ακόμα μαζί, δεν θα ήταν υπερβολή να πιστέψουμε ότι όντως ξεκίνησαν ως φίλοι.

Από τον Νοέμβριο του 2021, το ζευγάρι σταμάτησε να κρύβεται και άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες που φανέρωναν ότι η σχέση του είχε αλλάξει. Βέβαια, για να"υπάρξει" επίσημα μία σχέση πρέπει να γίνει και το ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί σε μια από τις πιο διάσημες τελετές βραβείων. Τον Μάρτιο του 2022, η Brown και ο Bongiovi παρακολούθησαν μαζί τα BAFTA, εδραιώνοντας πλήρως τις "σοβαρές προθέσεις" που έχουν ο ένας προς τον άλλον.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια χρονιά παρακολουθώντας μαζί πρεμιέρες και δημιουργώντας διασκεδαστικές αναμνήσεις. Στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε το βίντεο-ανασκόπηση για το 2022, η Brown άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να είχε βρει τον έναν και μοναδικό στο πρόσωπο του Bongiovi.

Όπως έγραψε: «Ατέλειωτα ερωτευμένη με τη χρονιά που πέρασε! Ευγνώμων για τους φίλους μου, την οικογένειά μου, τον γάιδαρο (bernard), τα σκυλάκια μου, τα δόντια των κουταβιών μου και τον σύντροφό μου για μια ζωή. Άλλη μια χρονιά με εσάς και τους υπέροχους ανθρώπους και ζώα γύρω μας». Ευχόμαστε στο ζευγάρι όλη την αγάπη και τη διασκέδαση στον κόσμο, ενώ εμείς καθόμαστε αναπαυτικά και απολαμβάνουμε την εξελισσόμενη ιστορία αγάπης τους.

Νικολέτα Μακρή