Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου και η χιουμοριστική ατάκα του

24.01.2023
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η νέα φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου και η χιουμοριστική ατάκα του
Μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο κριτής του MasterChef επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Star και φυσικά μέσα στο 2022 έγινε πατέρας αφού η αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και φροντίζουν γενικά να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, όταν το κάνει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, φροντίζει πάντα να συνοδεύει τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει με κάποια χιουμοριστική ατάκα. Αυτή τη φορά ο σεφ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μπροστά από ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Πάνω σε αυτή έγραψε: «Αχ αυτοί οι νέοι».

Δείτε τη φωτογραφία:

Η σχέση τους μετρά σχεδόν δύο χρόνια ενώ ο έρωτάς τους είχε ξεκινήσει μέσα από τα social media. «Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον – και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω πάντως πως έχω καταφέρει να υπάρχει μια ισορροπία», είχε αναφέρει η Χρύσα Μιχαλοπούλου στο περιοδικό HELLO!