Beyonce: Δίχασε η πρώτη live εμφάνιση της μετά από 5 χρόνια - Δε φαντάζεσαι το ποσό της πληρωμής της

23.01.2023
Beyonce: Δίχασε η πρώτη live εμφάνιση της μετά από 5 χρόνια - Δε φαντάζεσαι το ποσό της πληρωμής της
Η επιτυχημένη pop star έδωσε μια συναυλία-υπερπαραγωγή στην οποία εμφανίστηκε και η κόρη της, Blue Ivy

Η Beyoncé επέστρεψε στη σκηνή για την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση μετά από πέντε χρόνια - αλλά δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι. Η pop star έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Ντουμπάι για να σηματοδοτήσει τα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis The Royal. Παρά την αυστηρή πολιτική απαγόρευσης τηλεφώνων στην αποκλειστική συναυλία των 1.500 θέσεων, τα πλάνα της συναυλίας κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Lisa Marie Presley: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της κόρης της, Riley Keough, μετά τον θάνατό της

Πολλοί θαυμαστές ενθουσιάστηκαν που είδαν την επιστροφή της Queen B, αλλά κάποιοι άλλοι δεν ήταν ευχαριστημένοι επειδή το Ντουμπάι έχει αυστηρούς νόμους κατά των σχέσεων μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Το "Renaissance", το τελευταίο της άλμπουμ, έχει δεχθεί θετικά σχόλια για την "τιμή της μαύρης queer κουλτούρας", καθώς επίσης αποτίει φόρο τιμής στη χορευτική μουσική που προέκυψε από την ομοφυλοφιλική κοινότητα του Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.

Η δημοσιογράφος μουσικής Abigail Firth λέει ότι η πρόσφατη δουλειά της Beyoncé είναι "χρεωμένη στην LGBT κουλτούρα". Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ορισμένοι θαυμαστές νιώθουν άβολα που έκανε την επιστροφή της στο Ντουμπάι - και φέρεται να έλαβε 24 εκατομμύρια δολάρια για αυτό. "Φαίνεται σαν μια πραγματικά άστοχη επιλογή από αυτήν", λέει η Abigail. "Είναι προφανώς πολυεκατομμυριούχος ούτως ή άλλως, δεν χρειαζόταν πραγματικά να το κάνει αυτό, δεν χρειαζόταν πραγματικά τα χρήματα. Από εκεί πιθανότατα πηγάζουν και κάποιες από τις αντιδράσεις".

Ο Alec Baldwin κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια λόγω πυροβολισμών στο σετ του "Rust"

Το Ντουμπάι είναι μέρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μια χώρα της Μέσης Ανατολής που αποτελείται από επτά περιοχές που ακολουθούν αυστηρούς νόμους και έχουν κανόνες κατά της ομοφυλοφιλίας. Παρόμοιους κανόνες έχει και το κοντινό Κατάρ, το οποίο φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και επικρίθηκε για τη στάση του απέναντι στα LGBT άτομα, το ιστορικό της στα ανθρώπινα δικαιώματα και τη μεταχείρισή του προς τους μετανάστες εργάτες.

Η 41χρονη ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως τα "Crazy in Love", "Beautiful Liar" και "Naughty Girl". Στη σκηνή εμφανίστηκε και η κόρη της, Blue Ivy, με την οποία τραγούδησε το ντουέτο 'Brown Skin Girl'.