Η Kim Kardashian δέχθηκε έντονη κριτική λόγω της ομιλίας της στο Harvard

23.01.2023
Η Kim Kardashian δέχθηκε έντονη κριτική λόγω της ομιλίας της στο Harvard
"Είμαι τόσο περήφανη για το SKIMS και η σκέψη ότι πρόκειται για ένα μάθημα που σπουδάζεται στο Harvard είναι απλά τρελή!", είπε μεταξύ άλλων η επιχειρηματίας

Πρόσφατα, η Kim Kardashian μίλησε στο Harvard Business School — με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική. "Μίλησα στο Harvard Business School για ένα μάθημα που ονομάζεται HBS Moving Beyond DTC. Η αποστολή της τάξης ήταν να μάθουν για το SKIMS, έτσι ο συνεργάτης μου Jens και εγώ μιλήσαμε για το marketing, τις προκλήσεις και τις μεγαλύτερες νίκες μας", είπε αρχικά η influencer και επιχειρηματίας.

"Είμαι τόσο περήφανη για το Skims και η σκέψη ότι πρόκειται για ένα μάθημα που σπουδάζεται στο Harvard είναι απλά τρελή!" συνέχισε, προσθέτοντας "#BucketListDream". Η ίδια επίσης αναδημοσίευσε ενα meme με την Elle Woods, την ηρωίδα του "Legally Blonde".

Kris Jenner: Αποκαλύπτει πώς νιώθει που 9 από τα 12 εγγόνια της γεννήθηκαν εκτός γάμου

Σύμφωνα με μια καθηγήτρια, είπε στους μαθητές: "Φαινόταν τόσο απλό, αλλά αν υπάρχει ένα προϊόν που δεν υπάρχει εκεί έξω και καλύπτει ένα κενό που λείπει, πώς μπορείτε να μην έχετε επιτυχία;". Ωστόσο, ο ισχυρισμός της Kim ότι υπάρχει ένα "μάθημα που μελετάται στο Harvard" σχετικά με το SKIMS δεν είναι αρκετά ακριβής. Το "HBS Moving Beyond DTC" δεν είναι ένα τυπικό μάθημα MBA - είναι ένα από τα "Σύντομα Εντατικά Προγράμματα" που προσφέρει το σχολείο σε φοιτητές πρώτου και δεύτερου έτους MBA πριν από την έναρξη του εαρινού εξαμήνου.

Η Jennifer Lopez λέει ότι το μετατραυματικό της στρες οδήγησε στον τελευταίας στιγμής γάμο της με τον Ben Affleck

Στα social media έγιναν πολλά σχόλια χρηστών στους οποίους φάνηκε απίστευτο ότι η Kim έδωσε διάλεξη σε μία από τις αίθουσες του διάσημου πανεπιστημίου. "Είναι τρελό. Το Harvard θα έπρεπε να ντρέπεται”, "Και κάπως έτσι το κύρος του Harvard εξατμίστηκε. Δεν είναι καν μια περίπτωση που αξίζει να μελετηθεί αλλά δεν θα ξέρατε τη διαφορά”, ανέφεραν μερικά σχόλια. Κάποια άλλα σχόλια ανέφεραν: "Το Harvard έριξε το επίπεδό του” και "οι άνθρωποι είναι τρελοί, είναι ντροπιαστικό να περπατάει στο Harvard”.