Ξανά μαζί Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin έναν μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου

24.09.2022
Ξανά μαζί Sylvester Stallone και η Jennifer Flavin έναν μήνα μετά την αίτηση διαζυγίου
Η είδηση για τον χωρισμό του ζεύγους Stallone ύστερα από 25 χρόνια γάμου έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τον Αύγουστο, όμως να που φαίνεται ότι οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Σύμφωνα με αποκλεισιτκές πληροφορίες της Page Six, τις οποίες, φαίνεται να επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο Sly, το διαζύγιο των Stallone δεν ισχύει πια!

Στις 24 Αυγούστου, η Jennifer Flavin, με μια λιτή ανακοίνωση είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που την ήθελαν να χωρίζει από τον επί 25 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των τριών θυγατέρων της. Μία μέρα αργότερα είχαμε και τις πρώτες δηλώσεις επί του θέματος, ενώ από πλευράς Sylvester διαφαίνονταν ξεκάθαρα μια αχτίδα φωτός!

Τώρα, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι οι δυο τους είναι ξανά μαζί και "υπερβολικά χαρούμενοι".

"Αποφάσιαν να βρεθούν ξανά στο σπίτι τους. Συζήτησαν και τελικά κατάφεραν να λύσουν τις διαφορές τους", μεταφέρουν οι πηγές ενώ πριν από λίγες μέρες είχε ακουστεί ότι καθώς δεν είχε υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο η Flavin θα "τσάκιζε" οικονομικά τον Stallone.

Ας μην έχουμε δεύτερες σκέψεις, όμως. Κρατώντας μόνο τα γεγονότα, παραθέτουμε ανάρτηση του Sylvester που λέει πολλά περισσότερα από όσα διαβάζουμε στη λεζάντα.

Το ζευγάρι έχει μαζί τρεις κόρες, την 26χρονη Sophia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarett, ενώ η ιστορία που μοιράστηκε ο 76χρονος σταρ δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της είδησης που μεταδίδει η Page Six. Μένει μόνο μια νέα κοινή ανάρτηση ή ίσως μια επίσημη κοινή ανακοίνωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.05.2023 - 13:59