Τρίτο διαζύγιο για τη Robin Wright: Χωρίζει ύστερα από 4 χρόνια γάμου

24.09.2022
Τρίτο διαζύγιο για τη Robin Wright: Χωρίζει ύστερα από 4 χρόνια γάμου
Αίτηση διαζυγίου φαίνεται ότι κατέθεσε η Robin Wright από τον Clément Giraudet με τον οποίο είχαν παντρευτεί, μυστικά, το 2018. "Αγεφύρωτες διαφορές" ο λόγος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six, στις 31 Ιουλίου, η Robin Wright κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον επί τέσσερα χρόνια σύζυγό της Clément Giraudet, με τις λέξεις "αγεφύρωτες διαφορές" ως αίτια.

Στα έγγραφα δηλώνεται επίσης ότι βάσει συμφωνητικών που υπέγραψαν μετά τον γάμο, οι δύο πρώην (πλέον) σύζυγοι, δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα ως προς τα περιουσιακά τους. "Ο καθένας τα δικά του".

Η Wright και ο Giraudet άρχισαν να βγαίνουν το 2017 και παντρεύτηκαν μυστικά τον Αύγουστο του 2018 στη Γαλλία.

Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος για την 56χρονη ηθοποιό. Το 1986 η Wright παντρεύτηκε τον Dane Witherspoon, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της σαπουνόπερας Santa Barbara όπου τη γνωρίσαμε όλοι για πρώτη φορά. Ο γάμος αυτός έληξε το 1988 και στο μεγαξύ, ο Witherspoon έφυγε από τη ζωή το 2014.

Το 1989 η ηθοποιός γνώρισε τον Sean Penn, ο οποίος μόλις είχε πάρει διαζύγιο από τη Madonna και ξεκίνησαν μια on-off σχέση μέχρι το 1996 που, τελικά, παντρεύτηκαν, ενώ είχαν ήδη γεννηθεί τα δυο παιδιά τους, Dylan και Hopper, τα οποία ακολουθούν στα βήματα των διάσημων γονιών τους [φωτο κάτω]. Το διαζύγιο ήρθε το 2010 και σήμερα, εν έτη 2022, η Robin Wright είναι και πάλι single.