Η Gwyneth Paltrow μοιράζεται το πώς αγκαλιάζει τις «ρυτίδες» πριν από τα 50ά γενέθλιά της

23.09.2022
Η Gwyneth Paltrow μοιράζεται το πώς αγκαλιάζει τις «ρυτίδες» πριν από τα 50ά γενέθλιά της
Η ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για το πώς συμβιβάζεται με τα «λάθη» του παρελθόντος και τα βήματα που έχει κάνει για να αγαπήσει το σώμα της πριν από τα 50ά της γενέθλια.

Η Gwyneth Paltrow σύντομα θα γιορτάσει τα 50ά της γενέθλια, αλλά μέχρι τότε, σκέφτεται τι σημαίνει αυτό το ορόσημο για εκείνη. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με μπικίνι στο Instagram, την οποία συνέδεσε με μια μακροσκελή προσωπική έκθεση για την αποδοχή του εαυτού της. Καθώς η Paltrow πλησιάζει τη δική της ξεχωριστή μέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, είπε ότι αισθάνεται το βάρος της στιγμής ως εποχή ανάπτυξης και προβληματισμού. Σκέφτηκε πώς η γήρανση έχει αλλάξει το σώμα της, συμπεριλαμβανομένων των «ασημένιων μαλλιών και των λεπτών γραμμών».

Ο Brad Pitt λανσάρει δική του σειρά περιποίησης και αποκαλύπτει ότι το χρωστάει στην "πρώην" Gwyneth Paltrow που τον έμαθε να... πλένεται

"Το σώμα μου, ένας χάρτης με τα στοιχεία όλων των ημερών, είναι λιγότερο διαχρονικό", έγραψε. "Σημαδεμένο από τα εγκαύματα του φούρνου, ένα δάχτυλο σπασμένο σε ένα παράθυρο πριν από πολύ καιρό, η γέννηση ενός παιδιού". Είπε, ωστόσο, ότι έχει αποδεχτεί αυτά τα σημάδια ηλικίας στο σώμα της. "Και ενώ κάνω ό,τι μπορώ για να προσπαθήσω για καλή υγεία και μακροζωία, για να αποτρέψω την αποδυνάμωση των μυών και την υποχώρηση των οστών, έχω ένα μάντρα που εισάγω σε αυτές τις απερίσκεπτες σκέψεις που προσπαθούν να με εκτροχιάσουν: Δέχομαι", έγραψε στο Goop, την ιστοσελίδα της εταιρείας ευεξίας και lifestyle της. "Δέχομαι τα σημάδια και τη χαλάρωση του δέρματος, τις ρυτίδες. Δέχομαι το σώμα μου και αφήνω την ανάγκη να είμαι τέλεια, να φαίνομαι τέλεια, να αψηφώ τη βαρύτητα, τη λογική, να αψηφώ την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι την ανθρωπιά μου."

Η Demi Moore βρήκε τον απόλυτο έρωτα στα 59 της χρόνια και μετά από 3 ταραχώδεις γάμους

Εκτός από τον προβληματισμό για την εξωτερική της εμφάνιση, η βραβευμένη με Όσκαρ αναλογίζεται εσωτερικά το παρελθόν της, γράφοντας ότι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της απαιτεί να έχει μάθει από τα λάθη της και να έχει μάθει από αυτά. "Τα επιτεύγματα (ή πράγματα που έκανα), αν και γνωστά και ποσοτικοποιήσιμα, αισθάνονται μέρος αυτού του γραμμικού παρελθόντος, λιγότερο σχετικά", έγραψε. "Τα λάθη μου, που ζουν στη σκιά, ολισθηρά και σκοτεινά, είναι πιο δύσκολο να προσδιοριστούν".

Η Paltrow, της οποίας το διαζύγιο με τον Chris Martin οριστικοποιήθηκε το 2016, έχει επίγνωση των προηγούμενων αδικημάτων της και ελπίζει ότι μπορεί να συγχωρεθεί. "Έχω πληγώσει ανθρώπους, ποτέ εσκεμμένα, αλλά το έκανα. Έχω απογοητεύσει τους ανθρώπους με το να μην είμαι αυτό που χρειάζονταν να είμαι", πρόσθεσε. "Πρόδωσα τον εαυτό μου. Έχω ξεπεράσει τις γραμμές, οι σκέψεις των οποίων μερικές φορές με ξεσηκώνουν από τον ύπνο και με αιωρούν στο κενό της ντροπής για μια μακρά, σκοτεινή νύχτα".

Η ηθοποιός προσθέτει ότι δεν πιστεύει στο να πηγαίνεις πίσω στο χρόνο για να διορθώνεις λάθη γιατί "κάθε μία από αυτές τις άγρυπνες ώρες που προήλθε από μία από αυτές τις παραβάσεις εναντίον του εαυτού μου ή άλλων έχει οδηγήσει σε κάτι". Αυτό όμως που θέλει για τον εαυτό της στο μέλλον είναι να "επιβραδύνει". Τέλος, μοιράστηκε πως θέλει να δεθεί περισσότερο με τον σύζυγό της, Brad Falchuk. "Θα ήθελα να μαγειρεύω συχνότερα βραδινό. Θα ήθελα να δω τις παρεξηγήσεις να γίνονται κατανοήσεις", έγραψε. "Θα ήθελα να συνεχίσω να ανοίγω το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού μου στον σύζυγό μου, παρόλο που με φοβίζει. Θα ήθελα να τραγουδάω περισσότερο, ακόμα κι αν είναι απλά στο ντους. Θα ήθελα να αναγνωρίσω πλήρως τον εαυτό μου".