Victoria Beckham: Η κόρη της, Harper Seven, φοράει φόρεμα σχεδιασμένο από τη μαμά και είναι υπέροχη

03.02.2023
Victoria Beckham: Η κόρη της, Harper Seven, φοράει φόρεμα σχεδιασμένο από τη μαμά και είναι υπέροχη
Το να έχεις μαμά fashion designer έχει τα προνόμιά του, ειδικά όταν έχει τη διάθεση να δημιουργήσει κάτι για σένα! Η Victoria Beckham σχεδίασε ένα όμορφο custom made στραπλες μάξι φόρεμα για την 11χρονη κόρη της Harper Seven και το καμαρώνουν το ίδιο και οι δυο!

«Το νούμερο ένα μου #VBMuse #HarperSeven!» H Beckham έγραψε σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram. «Tης μαμάς της άρεσε που δημιούργησε αυτό το φόρεμα για σένα».

Στη φωτογραφία, η Harper μοιάζει ακριβώς με τη μαμά της με ένα μακρύ στράπλες φόρεμα που ανοίγει από σκούρο μωβ σε λευκό έως μπλε σε ένα μοναδικό εφέ ombre. Η Harper συνδύασε την εμφάνιση με άνετα λευκά παπούτσια τένις και ένα απλό κολιέ με αλυσίδα. Τα μακριά μαλλιά της είναι ίσια κάτω από την πλάτη της και χωρισμένα στη μέση, και φοράει ένα χαριτωμένο γαλάζιο τσαντάκι στον ώμο της. Είναι έτοιμη για πασαρέλα!

Η Harper έχει φτάσει σε ύψος τη μαμά της, η οποία φοράει το δικό της όμορφο φόρεμα σε ανοιχτό ροζ. Οι δυο τους ποζάρουν μπροστά σε έναν καθρέφτη και πιάνονται χέρι χέρι — και οι καρδιές μας λιώνουν από αυτή τη γλυκιά στιγμή μητέρας-κόρης!

{https://www.instagram.com/p/CoDGlAnoiBn/}

Η Ηarper έχει αναπτύξει τη δική της μοναδική αίσθηση στυλ που είναι λίγο πιο συντηρητική από τη μαμά της. Μάλιστα, συνηθίζει να σχολιάζει τις ενδυματολογικές επιλογές της.

Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham

Σε συνέντευξή της στη Vogue Αυστραλίας τον Ιούλιο του 2022, η Beckham είπε ότι η κόρη της «δεν είναι ένα από αυτά τα παιδιά που βγαίνουν έξω με γεμάτο το πρόσωπο με makeup και ένα crop top». Μάλιστα, μοιράστηκε και κάτι που της είχε πει η ίδια, κριτικάρωντας παλιές της εμφανίσεις. «Μαμά, έχω δει μερικές φωτογραφίες σου όταν ήσουν στις Spice Girls και οι φούστες σου ήταν απαράδεκτες. Ήταν πολύ κοντές» είπε η Harper η οποία έχει άποψη και δεν την κρατά για τον εαυτό της!

Τελευταία τροποποίηση στις 03.02.2023 - 12:35