Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham

29.12.2022
Η Victoria Beckham αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου της με τον David Beckham
«Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης έκαναν τον γάμο πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα»

Ονομάστηκε ως ένας από τους πιο εμβληματικούς γάμους των τελευταίων δεκαετιών, αλλά η Victoria Beckham επιμένει ότι ο γάμος της με τον σύζυγό της, David, ήταν πολύ πιο οικείος από ό,τι φαινόταν. «Νομίζω ότι τα μέσα ενημέρωσης έκαναν τον γάμο πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα», είπε η σχεδιάστρια στο The Business of Fashion.

Kate Hudson: Η ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη φάρσα που έκανε η κόρη της, Rani στον θείο της, Oliver Hudson

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια αξέχαστη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία, με δύο χρυσούς θρόνους στους οποίους το ζευγάρι καθόταν σε όλη τη διάρκεια του γάμου. Αλλά η Bekcham λέει τώρα ότι το γεγονός ήταν μια πολύ πιο οικεία υπόθεση από ό,τι φαινόταν από τα μέσα. «Μερικές φορές το χιούμορ μου τείνει να με φέρνει σε μπελάδες, αλλά ο γάμος δεν ήταν τόσο τεράστιος όσο το έκαναν όλοι», είπε η ίδια, προσθέτοντας ότι δεν ήταν αρκετά προετοιμασμένη για την ανεξέλεγκτη προβολή που θα ακολουθούσε όταν το ζευγάρι όταν γνωστοποίησε τη σχέση τους.

Η Adele τραγούδησε για τον σύντροφό της επί σκηνής και του έκανε την πιο τρυφερή εξομολόγηση

«Δεν νομίζω ότι κατάλαβα όταν γνώρισα τον David το πώς θα καταλήγαμε», πρόσθεσε. «Όπου πηγαίναμε μας ακολουθούσαν θαυμαστές και παπαράτσι και μας μιλούσαν συνεχώς». Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η σχέση τους ήταν ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων. Όμως, περισσότερες από δύο δεκαετίες αργότερα, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι αγαπημένο, με εκείνη να αφιερώνει πρόσφατα μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram στον σύζυγό της φορώντας ένα φούτερ με τη φράση«Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ο David Beckham».