Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Ζήσαμε μία οικονομική καταστροφή - Το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για χρέη"

29.12.2022
Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Ζήσαμε μία οικονομική καταστροφή - Το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για χρέη"
Η art director μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και μίλησε τόσο για τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές της εμπειρίες.

H Μαίρη Συνατσάκη έχει γενέθλια και με την αφορμή μοιράστηκε το πιο τρυφερό βίντεο

Σχετικά με τη δυσλεξία με την οποία έχει διαγνωστεί, είπε: "Είχα κόμπλεξ που τα πάλευα μόνη μου. Οι μαθησιακές δυσλειτουργίες δεν σε βοηθούν να νιώθεις ότι "το χεις". Εκείνη την εποχή είχες μια κάρτα τεμπελιάς, που... θα στη φέρω στο κεφάλι ρε φίλε! Έχω φουλ δυσλεξία, δεν μπορούσα να διαβάσω ένα κείμενο από την πρώτη δημοτικού μέχρι και τώρα. Ήμουν πολύ καλύτερα στο διάλειμμα παίζοντας σχοινάκι. Η μαμά μου με στήριξε πολύ σε αυτό το θέμα, έψαχνε ανθρώπους για το λύσουμε. Μόνη της το έκανε, στο σχολείο της έλεγαν ότι είναι τεμπέλα και έχω καθυστέρηση! Κάτι που δεν επιτρέπεται να το λες. Το νευρολογικό σύστημα ενός παιδιού αναπτύσσεται, δεν μπορείς να μιλάς έτσι μπροστά σε ένα παιδί ενώ αναπτύσσεται το νευρολογικό του σύστημα. Το είπαν όσο ήμουν μπροστά. Δεν τους κατηγορώ γιατί δεν ήξεραν τι είναι αυτό το πράγμα".

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Σοφία Βογιατζάκη αναβιώνουν την "Είσαι το Ταίρι μου" εποχή, όμως η Δανάη Μπάρκα γκρινιάζει και έχει λόγο

Σχετικά με την τηλεόραση είπε: "Κανόνες τηλεοπτικούς δεν κατάλαβα ποτέ. Και τώρα που τους μαθαίνω δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν. Δεν θεωρώ ότι εξυπηρετούν το άτομο που κάθεται στον καναπέ. Στην πρωινή ζώνη απαγορεύεται να πεις κάποια πράγματα, δεν το καταλαβαίνω αυτό. Η κοινή λογική και η λογική της τηλεόρασης είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Εγώ ήρθα από έναν χώρο, εκείνον της μόδας, που μιλάμε πάντα με αγάπη. Αυτό το political correct που πρέπει να προσέξεις πράγματα… Αυτό που πρέπει να προσέξεις να μη χρησιμοποιήσεις μια συγκεκριμένη λέξη που δεν πρέπει να ειπωθεί στη συγκεκριμένη τηλεοπτική ζωή, είναι το μεγαλύτερό μου στρες. Στις live εκπομπές με καταπίεσε πολύ αυτό, στο GNTM καθόλου γιατί υπήρχε μοντάζ".

Για τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει με τον σύζυγό της, δήλωσε: "Σαν ζευγάρι ζήσαμε μια οικονομική καταστροφή, καλλιτέχνες και οι δυο, ξαφνικά μηδέν δουλειές. Περιμέναμε μήνες να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά, χτύπαγε μόνο για χρέη. Επιβιώνεις, τα καταφέραμε, δεν άφησε απώλεια στη σχέση μας. Μετά είχαμε πανδημίες, μετά γίνεται πόλεμος στην Ουκρανία. Όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά σου. Συζητάμε σαν ζευγάρι και λέμε ότι δεν έχουμε ζήσει μία ζωή, έχουμε ζήσει πέντε ζωές μαζί. Δεν γίναμε αλκοολικοί, δεν χωρίσαμε, δεν σφαχτήκαμε. Τα καταφέραμε και μείναμε αγαπημένοι".