Jennifer Lopez- Ben Affleck: Ένας επαγγελματίας αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει την άβολη συζήτηση του ζευγαριού στα Grammy

Jennifer Lopez- Ben Affleck: Ένας επαγγελματίας αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει την άβολη συζήτηση του ζευγαριού στα Grammy
Ο Ben Affleck δεν φάνηκε να περνάει καλά στα βραβεία Grammy του 2023. Τουλάχιστον αν κρίνουμε από τις κάθε άλλο παρά ενθουσιώδεις εκφράσεις του προσώπου του.

Και συν τοις άλλοις, αυτός και η Jennifer Lopez συνελήφθησαν στην κάμερα να κάνουν κάτι που φαινόταν σαν μια κάπως τεταμένη συζήτηση, την ώρα που μιλούσε ο Trevor Noah.

Φυσικά, οι απλοί αναγνώστες χειλιών του Διαδικτύου έπιασαν αμέσως δουλειά προσπαθώντας να καταλάβουν τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ του ζευγαριού, αλλά η Daily Mail προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, ζητώντας τη γνώμη ενός επαγγελματία αναγνώστη χειλιών ο οποίος υποστηρίζει ότι ειπώθηκαν τα εξής:

{https://www.instagram.com/p/CoXeY6aAjdw/}

J.Lo: «Σταμάτα. Δείξε πιο φιλικός. Δείξε ενθουσιασμένος».

Ben: «Μπορεί να το κάνω».

Και για να μη φανούν σύννεφα στη σχέση, η J.Lo απάντησε σε όλες τις εικασίες ότι ο Ben ήταν αναστατωμένος στα Grammys, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους από την εκδήλωση με τη λεζάντα «Πάντα η καλύτερη στιγμή με την αγάπη μου, τον σύζυγό μου».

{https://www.instagram.com/reel/CoVHNURDY8t/}

Εν τω μεταξύ, μια πηγή είπε στο Entertainment Tonight ότι «η Jen και ο Ben είχαν μια διασκεδαστική βραδιά στα Grammy, αλλά ήταν και οι δύο πολύ απασχολημένοι με πολλά projects και ο Ben ένιωθε κουρασμένος. Ήθελε να πάει να υποστηρίξει την Jen, αλλά δεν ήταν ο συνηθισμένος εαυτός του». Πρόσθεσε ότι «η Jen πέρασε υπέροχα και ήθελε ο Ben να είναι ενθουσιασμένος που ήταν εκεί, αλλά κατάλαβε τι γινόταν. Η Jen ξέρει ότι ο Ben είναι ένας υπέροχος σύζυγος και συνέχισαν να φροντίζουν να περάσουν μια ωραία νύχτα μαζί».

Ben Affleck: Ανελέητο τρολάρισμα για την εμφάνισή του στο πλευρό της Jennifer Lopez στα βραβεία Grammy

Προφανώς η J.Lo «γνωρίζει επίσης πόσο υποστηρικτικός είναι ο Ben προς αυτήν και τη δουλειά της, αλλά επίσης αντιλαμβάνεται ότι ο Ben είναι περισσότερο άνθρωπος του σπιτιού και δεν το έχει να είναι έξω σε εκδηλώσεις όλη την ώρα. Εκτιμά την υποστήριξή του είτε όταν είναι έξω είτε όταν απλώς κάθονται στο σπίτι».

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2023 - 09:54