Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Λεπτομέρειες για τον τοκετό και σε ποιον μοιάζει το μωρό

08.02.2023
Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Λεπτομέρειες για τον τοκετό και σε ποιον μοιάζει το μωρό
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι νέοι γονείς και μέχρι να πουν κάτι, δημόσια, οι ίδιοι ο γυναικολόγος της ελληνίδας τραγουδίστριας δίνει τις πρώτες πληροφορίες εκ των έσω.

Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε χθες (7/2/2023) το απόγευμα ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία. Είναι το πρώτο παιδί και για τους δυο και, όπως είχαν δηλώσει νωρίτερα, ανυπομονούσαν για τη στιγμή που θα το αγκάλιαζαν πρώτη φορά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έδωσε ο γυναικολόγος της Ελένης, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης - Μητσάκος, στο Happy Day σήμερα το πρωί, ο τοκετός ξεκίνησε στις 6 το πρωί και το μωράκι γεννήθηκε φυσιολογικά στις 3.20 το απόγευμα.

"Η Ελένη Φουρέιρα ήταν συνεργάσιμη καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού", δήλωσε ο γιατρός συμπληρώνοντας ότι ήταν πολύ καλή και είχε οδύνες κανονικά. "Το μωράκι γεννήθηκε γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο", είπε ο κύριος Μπαρμπαγιάννης - Μητσάκος ενώ σε ερώτηση σχετικά με το ποιον μοιάζει απάντησε πως "μοιάζει στην Ελένη αλλά το μουτράκι είναι Μποτία!".

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τα όσα αναγκάστηκε να πει στην αρχή της καριέρας της

Η φήμη για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα κυκλοφορούσαν καιρό πριν εκείνη και ο σύντροφός της την επιβεβαιώσουν με τη γλυκύτατη ανάρτηση που βλέπεις στη συνέχεια.

{https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC/}

Ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως είναι, επίσης, βαθύτατα συγκινημένος που έγινε πατέρας και στάθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του όλη την ώρα μέσα στον τοκετό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην ελληνική Vogue, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως είχε πολλά προβλήματα στην αρχή της εγκυμοσύνης της και χρειάστηκε να μείνει ξαπλωμένη για πολύ καιρό. Σήμερα ο γυναικολόγος της τη "χειροκροτεί" συγχαίροντάς την που δεν τα παράτησε στιγμή τονίζοντας πως "είναι μια ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα, παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα"

{https://www.instagram.com/p/CnwcHp9KCPH/}

Περιμένοντας τις πρώτες δηλώσεις και τις πρώτες φωτογραφίες, ευχόμαστε να τους ζήσει το μωράκι!

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μητέρα ύστερα από προσπάθειες 10 ετών

Τελευταία τροποποίηση στις 08.02.2023 - 13:00