Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τα όσα αναγκάστηκε να πει στην αρχή της καριέρας της

01.02.2023
Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για τα όσα αναγκάστηκε να πει στην αρχή της καριέρας της
Η τραγουδίστρια μίλησε για την απόφαση που πήρε στην αρχή της καριέρας της να κρύψει την καταγωγή της.

Μία αποκαλυτική συνέντευξη παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μίλησε στην ελληνική έκδοση της Vogue, μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της, καθώς περιμένει ο πρώτο της παιδί αλλά και την απόφαση που πήρε στην αρχή της καριέρας της να κρύψει την καταγωγή της.

Συγκεκριμένα, η ίδια μίλησε για το πόσο πολύ θέλει να γίνει μητέρα αλλά και πόσο ανυπομονεί να συνδυάσει τη δουλειά με το μωρό, τονίζοντας ωστόσο ότι θέλει το παιδί της να μεγαλώσει σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον από αυτό στο οποίο μεγάλωσε εκείνη. Αξίζει να αναφερθεί πως η Ελένη Φουρέιρα έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Αλβανία εν μέσω πολέμου.

{https://www.instagram.com/reel/CnzdIXpKetJ/}

"Στην αρχή της καριέρας µου αναγκάστηκα να µη λέω ότι είμαι από την Αλβανία, λες και ήταν κάτι κακό. Τότε δεν μπορούσα να στηρίξω τον εαυτό µου, ήταν και η τηλεόραση διαφορετική, πιο βίαιη. Νομίζω ότι, αν ξεκινούσα σήμερα, ο κόσμος δεν θα τους άφηνε να µου το κάνουν αυτό. Ο κόσμος σήμερα πάει ενάντια στον ρατσισμό, δεν τον αφήνει να ανθίζει, κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο”, είπε αρχικά.

Η Ελένη Φουρέιρα και η... κοιλίτσα της εξώφυλλο στην ελληνική Vogue

"Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που θα μεγαλώσει µε το πώς μεγάλωσα εγώ. Έζησα μια άλλη κατάσταση. Φτώχεια, εμφύλιο πόλεμο στην Αλβανία, μετανάστευση στην Ελλάδα, έναν τεράστιο τρόπο να επαναπροσδιορίσω τη ζωή µου σε πολύ μικρή ηλικία. Παράλληλα, όμως, µε απεριόριστη αγάπη από τους γονείς µου. Όλα αυτά µε έκαναν πολύ ευαίσθητη αλλά και πολύ σκληρή ταυτόχρονα. ∆εκατριών χρονών μοίραζα φυλλάδια στους δρόμους”, πρόσθεσε η ίδια.

{https://www.instagram.com/p/CnwcHp9KCPH/}

Τέλος, δήλωσε πως: "Έπρεπε να επιβιώσουμε. ∆εν υπήρχε περιθώριο να µη δουλέψουμε όλοι. Εγώ θα μεγαλώσω ένα παιδί που δεν θα χρειαστεί να το κάνει αυτό για να επιβιώσει. Θέλω όμως να του μάθω ότι είναι οκ να µην τα έχεις όλα και ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι διεκδίκησης. Τίποτα δεν σου έρχεται έτσι απλόχερα. Θέλω να ξέρει ότι για να έχει κάτι, πρέπει να δουλέψει σκληρά, όπως κι εγώ έχω δουλέψει σκληρά για να του προσφέρω όσα θα του προσφέρω".