Kim Kardashian, Jennifer Lopez και Oprah Winfrey σε μια σπάνια selfie

01.02.2023
Kim Kardashian, Jennifer Lopez και Oprah Winfrey σε μια σπάνια selfie
Τόσα ονόματα της διεθνούς showbiz μαζεμένα σπάνια βλέπουμε! Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση.

Ήταν ένα πάρτι με όλη την αφρόκρεμα της αμερικάνικης showbiz. Ο λόγος για τα γενέθλια της Oprah Winfrey που γιορτάστηκαν στο πλαίσιο της λαμπερής εκδήλωσης που διοργάνωσε η διάσημη μάρκα ομορφιάς Anastasia Beverly Hills, για τα δικά της, 25α γενέθλια. Kαι φυσικά όταν παρευρίσκονται celebrities όπως η Sofia Vergara, η Heidi Klumn, η Jessica Alba και η Priyanka Chopra τα φλας και οι selfies έχουν την τιμητική τους.

{https://www.instagram.com/p/CoGJpKWScxe/}

Αυτό ακριβώς έκανε η Kim Kardashian όταν κατάφερε να πετύχει μια πολυπόθητη φωτογραφία όχι μόνο με την εορτάζουσα Oprah Winfrey, που έκλεισε τα 69 της χρόνια την Κυριακή, αλλά και την Jennifer Lopez.

{https://www.instagram.com/p/CoBLdtfv7uz/}

Η Kim κράτησε το iPhone της σαν επαγγελματίας, προσφέροντας στις φίλες της την καλύτερη γωνία και φωτισμό για τη φωτογραφία. Αυτή και η Lopez σούφρωσαν τα χείλη τους αλά duck face ενώ η Oprah που ήταν ανάμεσά τους έδειχνε τρομερά χαρούμενη. Οι τρεις διάσημες γυναίκες έλαμπαν και άστραφταν με την παρέα που έκαναν.

Jennifer Lopez - Ben Affleck - Jennifer Garner μαζί σε μουσική παράσταση της Seraphina Affleck

Η ιδιοκτήτρια της SKIMS που φαινόταν αρκετά συγκινημένη από το γεγονός ότι βρισκόταν με τόσες πολλές ισχυρές γυναίκες στον ίδιο χώρο, πρόσθεσε μια λεζάντα κάτω από τις φωτογραφίες της από την εντυπωσιακή βραδιά. «Γιορτάζοντας την 25η επέτειο της @anastasiasoare από το brand της @anastasiabeverlyhills. Οι γυναίκες που ήταν σε αυτό το ταξίδι μαζί σου που έρχονταν μαζί για να σε γιορτάσουν, ήταν μαγικές», έγραψε η Kim. «Είσαι η επιτομή του αμερικανικού ονείρου και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για σένα. Σε θαυμάζω, δίνεις τις καλύτερες συμβουλές και ακούγοντας τα καλά λόγια όλων αυτών που μίλησαν για εσένα, μου θύμισε αυτό που ήδη ήξερα».

{https://www.instagram.com/p/CoCyDBHu7H7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 01.02.2023 - 13:19