Ο Austin Butler ευχαρίστησε δημοσίως την πρώην σύντροφο του, Vanessa Hudgens, για τον ρόλο του στο «Elvis»

02.02.2023
Ο Austin Butler ευχαρίστησε δημοσίως την πρώην σύντροφο του, Vanessa Hudgens, για τον ρόλο του στο «Elvis»
Ο ηθοποιός είχε παλιότερα αναφερθεί στην πρώην κοπέλα του ως "φίλη" που δεν κατονόμαζε όταν εξηγούσε πώς έκανε οντισιόν για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία του 2022, όμως αυτό άλλαξε!

Ο Austin Butler απογοήτευσε κάπως τους θαυμαστές του νωρίτερα αυτό το μήνα όταν αναφέρθηκε στην πρώην κοπέλα του, Vanessa Hudgens, απλά σαν "φίλη" του, χωρίς να την κατονομάσει, όταν περιέγραφε το πώς απέκτησε τον ρόλο του Elvis Presley στη βιογραφική ταινία του Baz Luhrmann του 2022 για το The Hollywood Reporter's Actor's Roundtable.

{https://www.instagram.com/p/CnAZ2Z8JWlf/}

Ωστόσο, σε μια νέα συνέντευξη στους Los Angeles Times, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι η εν λόγω φίλη του ήταν στην πραγματικότητα η Hudgens, με την οποία ήταν σε σχέση για σχεδόν μια δεκαετία πριν χωρίσουν το 2020. “Ήμουν με την σύντροφό μου εκείνη την εποχή. Ήμασταν για πολύ καιρό μαζί και είχε μια διορατική στιγμή, οπότε της χρωστάω πολλά που πίστεψε σε εμένα”, είπε ο ίδιος.

Η Priscila Presley πήγε στο Met Gala μαζί με τον... Elvis

Το 2019, στην εκπομπή "Live with Kelly and Ryan" η Hudgens είχε πει πως "τον περασμένο Δεκέμβριο, οδηγούσαμε και ακούγαμε χριστουγεννιάτικη μουσική και τότε άρχισε να παίζει ένα τραγούδι του Elvis Presley. Ο Austin μόλις είχε βάψει τα μαλλιά του σκούρα, και τον κοιτούσα όσο τραγουδούσε και σκέφτηκα ότι πρέπει να παίξει τον Elvis".

{https://www.instagram.com/p/B0QYK2KpkN1/}

Το πρώην ζευγάρι έχει διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, με την ηθοποιό να είναι από το 2021 σε σχέση με τον παίκτη του baseball, Cole Tucker, ενώ ο Butler είναι σε σχέση με τη Kaia Gerber εδώ και ένα χρόνο.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.02.2023 - 16:41